Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Balet

Boljšoj balet uživo u bioskopu Cineplexx Ušće shopping center

Puštene su u prodaju karte za petu sezonu direktnih prenosa iz ruske prestonice
Datum: 29/07/2016

Boljšoj balet uživo u bioskopu Cineplexx Ušće shopping center

Petu godinu zaredom, Boljšoj teatar se vraća na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center uz prikazivanje 7 baleta, među kojima su čak 4 direktna prenosa iz Moskve, a 3 su snimljena izvođenja.

Ljubitelji ove muzičko-scenske umetnosti će imati priliku da uživaju u nastupima baletske trupe iz Moskve, koju će predvoditi najveća imena baleta, poput Svetlane Zaharove, Davida Halberga, Olge Smirinove i Denisa Rodkina. Uživo iz Boljšoj teatra u novoj sezoni 2016-2017 samo na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazano 4 veličanstvena baleta među kojima je klasik „Uspavana lepotica", delo u 3 čina Dmitrija Šostakoviča „Zlatno doba", „Savremeni večernji balet" za koji su muziku komponovali Briten, Rihter i Betoven, kao i balet rađen prema čuvenom romanu Mihaila Ljermontova „Junak našeg doba". Nova sezona donosi i snimak Šostakovičevog baleta „Munja", ali i klasike „Labudovo jezero" i „Krcko Oraščić" za koji se u prethodnim sezonama tražila karta više.

Samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, publika će moći da uživa u vrhunskim izvođenjima prvaka, solista i baletske trupe Akademskog državnog baleta Boljšoj.

Više informacija na www.cineplexx.rs


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.