Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Zabava

Stiven Tajler: Raspada se Aerosmit posle 46 godina

Planetarno popularni rok bend Aerosmith objavio je oproštajnu turneju zbog raspada benda nakon 46 godina postojanja na svetskoj muzičkoj sceni. .
Datum: 26/06/2016

Stiven Tajler: Raspada se Aerosmit posle 46 godina

Foto Profimedia

Prilikom telefonskog uključenja u radijsku emisiju popularnog Hauarda Sterna, frontmen grupe Stiven Tajler je rekao da se bend Aerosmith razilazi. Time je dao potvrdu nagađanjima koja su mučila obožavaoce benda već neko vreme. 

Tajler je istakao da voli taj bend i dalje, kao i da mu je drago što su uz “Stonse” još jedino momci iz grupe Aerosmith ostali zajedno u originalnoj postavci tokom svih ovih decenija. Tejlor je najavio i oproštajnu turneju za sledeću godinu.

"Ići ćemo na oproštajnu turneju, ali samo zato što je vreme. Nikad to nismo radili", rekao je Tejlor.

Tejlor se čak i našalio na račun bendova poput kao što su Who and Kiss, koji su se samo nemo razišli, bez oproštajne turneje.

Grupa Aerosmit je osnovana 1970. godine u Bostonu. Do sada je objavila 15. albuma. Poslednji album "Music From Another Dimension!" izbacili su 2012. godine.

Stiven Tajler je nedavno najavio da snima solo album, koji je dugo planira. Album kantri muzike "We're All Somebody From Somewhere", biće objavljen 15. jula, sa naslovnom numerom snimanom uživo pred publikom.

Solo album Stivena Tajlera imaće 13 muzičkih naslova i okupio je imena kao što su Ti Boun Barnet, Dan Haf, Marti Fredrisen i Džeren Džonson.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.