Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

"Ako vidite mog sina, zovite policiju": Šinejd O’Konor pronašla dete posle tri dana potrage

Pevačici mnogi nisu poverovali da traga za sinom, smatrajući da je to još jedan od načina da podigne medijsku prašinu
Datum: 22/01/2019

"Ako vidite mog sina, zovite policiju": Šinejd O’Konor pronašla dete posle tri dana potrage

Foto Facebook screenshoot

Pevačica Šinejd O’Konor je javnost obavestila o nestanku sina Šejna (14) i to putem društvene mreže Tviter. Ona je to objavila u petak, a onda je javnost izvestila i da je njen sin pronađen, prenosi Dejli mejl

Pevačici, koja je nedavno prešla u islam i promenila svoje ime u Šuhada Davit, mnogi nisu poverovali da traga za sinom, smatrajući da je to još jedan od načina da podigne medijsku prašinu. 

"Ovo je moj 14-godišnji sin. Nema ga od petka. Poslednji put je viđen u Viklou oko 7.42 večeras. Najverovatnije je krenuo kući s nekim pod imenom Orlando. Ako ga vidite ili se nalazi kod vas, molim vas kontaktirajte policiju", napisala je Šinejd u svom tvitu koji su ubrzo potom njeni fanovi podelili na svojim nalozima. 

Nakon trodnevne potere, irska policija pronašla je nestalog dečaka koji je nakon ispitivanja vraćen kući. Ubrzo se ponovo na Tviteru oglasila Šinejd koja je rekla da je njen sin dobro. 

"Šejn O’Konor, ti mali majmunčiću. Premlad si da bi bio na mojoj stranici! Ovde je mesto samo za one 18+. Izlazi iz kreveta ili te sofe dragi moj, vreme je za školu. Volim te. Kada budeš napunio 16 bićeš general. U međuvremenu, to sam ja", napisala je Šinejd (52). 

Pevačica iza sebe ima četiri braka u kojima je dobila četvoro dece. 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.