Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

Al Paćino se vraća: Snima seriju treći put u životu, zvaće se "The Hunt"

Paćino će glumiti Mejera Ofermana, tajanstvenog i moćnog čoveka koji vodi grupu "The Hunters" koja otkriva da je nekoliko stotina visokih nacističkih zvaničnika planiralo formiranje četvrtog Rajha u SAD
Datum: 17/02/2019

Al Paćino se vraća: Snima seriju treći put u životu, zvaće se "The Hunt"

Foto: Profimedia

Video striming platforma Amazon Prajm saopštila je da će glumac Al Paćino igrati u novoj seriji "The Hunt" o grupi lovaca na naciste u Njujorku '70-ih godina, preneli su mediji.

Poznati američki glumac pridružiće se žanru televizijske serije što je tokom karijere učinio samo u dva navrata, 1977. i 2003. godine. 

Paćino će glumiti Mejera Ofermana, tajanstvenog i moćnog čoveka koji vodi grupu "The Hunters". Ta grupa otkriva da je nekoliko stotina visokih nacističkih zvaničnika planiralo formiranje četvrtog Rajha u SAD. Paćino sa svojom grupom pokušava da spreči genocidne namere nacista. 

Serija čiji je producent Džordan Pil inspirisana je pravim događajima. 

Paćino, rođen 1940. godine kao Alfredo Džejms Paćino, stekao je svetsku slavu u ulogama u filmovima "Kum", "Serpiko", "Lice sa ožiljkom" "Đavoljev advokat", a za ulogu u filmu "Miris žene" je osvojio prestižnog Oskara. 


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.i vreme je
18.02.2019 - 14:14
da li je
pre 20 godina to je bila samo priča i teorija zavere koji su amerikanci na sve načine omalovažavali i rekli da nije istina. sada odjednom prema istinitim (CIA) događajima i dokumentima.