Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Zabava

Bajaga peva za doček Nove godine ispred Narodne skupštine

Na bini ispred Doma Narodne skupštine pevaće i Haris Džinović, Saša Kovačević i Dejan Petrović Big bend
Datum: 05/12/2018

Bajaga peva za doček Nove godine ispred Narodne skupštine

Foto: Profimedia

Haris Džinović, Bajaga i instruktori, Saša Kovačević i Dejan Petrović Big bend nastupiće 31. decembra na dočeku Nove godine na bini ispred Doma Narodne skupštine, potvrdili su danas u Skupštini grada organizatori iz Centra beogradskih festivala (CEBEF).

"Veoma mi je drago što smo deo programa za doček Nove godine ispred Narodne skupštine, zato što to znači da ćemo 35. jubilarnu godinu Bajage i instruktora dočekati kod kuće. Ova godina bila nam je izuzetno uspešna, imali smo mnogo velikih nastupa, od festivala "Egzit" i "Si dens", preko Pulske arene, pa sve do Beogradske arene koja je, na našu sreću, bila rasprodata", rekao je Momčilo Bajagić Bajaga.

On je dodao da je ovo sjajna prilika za sve one koji nisu uspeli da dođu do karata za koncert u "Areni", ali i za sve goste Beograda kojih će, kako veruje, biti mnogo.

"Svi oni moći će zajedno sa nama da uživaju ispred Narodne skupštine. Sistem ozvučenja biće potpuno isti kao na koncertu u Beogradskoj areni, koji se pokazao odlično i po mišljenu publike", zaključio je Bajaga.

Dan kasnije, 1. januara, pred Narodnom skupštinom će od 14 sati nastupiti Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta s gostima, među kojima su solisti Beogradske opere, te Aleksandar Eraković, Bojana Vunturišević, Leontina Vukomanović sa horom "Čarolija" i Ana Stanić. Na istoj bini uveče će nastupiti Senidah, Rasta, Gramofondžije i "Disciples".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.