Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

BAT Srbija obeležio pet uzastopnih godina poslovanja bez povrede na radu

Bezbednost na radu jedan je od osnovnih postulata poslovanja kompanije koja je strateški posvećena postizanju i održavanju bezbedne i zdrave radne sredine
Datum: 24/09/2018

BAT Srbija obeležio pet uzastopnih godina poslovanja bez povrede na radu

Foto Promo

British American Tobacco (BAT), najveći britanski investitor u Srbiji, obeležio je pet uzastopnih godina poslovanja bez povreda i profesionalnih oboljenja, a fabrika u Vranju postala je jedina u okviru postrojenja kompanije u zapadnoj Evropi sa tim rezultatom. Bezbednost na radu jedan je od osnovnih postulata poslovanja kompanije koja je strateški posvećena postizanju i održavanju bezbedne i zdrave radne sredine.

"Zasluga za postizanje ovog fantastičnog uspeha pripada svim našim zaposlenima u fabrici u Vranju. Izuzetno smo ponosni na ovaj uspeh, ali, što je još važnije, vrlo smo srećni zbog činjenice da smo stvorili okruženje u kojem svi naši zaposleni, partneri i posetioci mogu da se osećaju potpuno bezbedno. Današnjom proslavom želimo da pokažemo našim zaposlenima da cenimo i poštujemo njihovu posvećenost bezbednom radu, a verujemo kako upravo obeležavanje ovakvih dostignuća i priznavanje zasluga dodatno doprinose povećanju motivacije i pobedničkog duha. Sledeći cilj nam je deset godina bez povreda na radu" - izjavio je direktor fabrike BAT Vranje, Richard Vredenberg.

Kompanija British American Tobacco od svog dolaska u Srbiju veliku pažnju i resurse posvećuje postizanju najboljih standarda u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kao i odgovornom poslovanju u celosti. Takav pristup ostaće cilj kompanije i u narednim godinama.

 

 

 

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.