Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

Bred i Anđelina "podelili decu": Nekadašni supružnici dogovori starateljstvo

Anđelinina advokatica, međutim, nije objasnila šta to podrazumeva, dodajući da je sve poverljivo da bi se zaštitio interes dece
Datum: 02/12/2018

Bred i Anđelina "podelili decu": Nekadašni supružnici dogovori starateljstvo

Foto: Profimedia

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit postigli su dogovor oko starateljstva njihovo šestoro dece, izjavila je advokatica Samanta Blej DeDžin, prenosi BBC.

"Dogovor oko starateljstva postignut je pre dve sedmice i obe strane su ga potpisale, kao i sudija", rekla je advokat Samanta Blej DeDžin.

Anđelinina advokatica, međutim, nije objasnila šta to podrazumeva, dodajući da je sve poverljivo da bi se zaštitio interes dece. Par se rastavio u septembru 2016. godine, posle dve godine braka, zbog "nepremostivih razloga", kako je navela Džolijeva u tužbi.

Oni imaju šestoro dece, troje biološke i troje usvojene, starosti između deset i sedamnaest godina.

Par se sreo na snnimanju filma Gospodin i gospođa Smit 2004. godine, a zajedno su bili deset godina, pre nego što su se venčali.

Pitu je bio to drugi brak, posle Dženifer Eniston, dok je Džolijeva prethodno bila udata za Džonija Li Milera i Bilija Boba Torntona. Nakon što je saopšteno da su se razišli, krenula je žestoka bitka za starateljstvo, a uključivala je i istragu protiv Pita zbog navodnog zlostavljanja deteta, i to pošto je izgubio živce sa najstarijim sinom pred ostalom decom na jednom od letova, i to u pijanom stanju. On je kasnije odbacivao sve optužbe.

Ostalo je još da postignu sporazum o razvodu, piše BBC.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.