Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Društvo

Danica Maksimović: I Srbija ima Vajnstina, ali šta mi vredi da pričam o tome

"Prisustvovala sam kastingu u potkrovlju kad se od mene i koleginica koje su došle tražilo da se skinemo. Naravno, to sam odbila", kaže glumica
Datum: 06/11/2017

Danica Maksimović: I Srbija ima Vajnstina, ali šta mi vredi da pričam o tome

Foto: Youtube Screenshoot

Dok Holivud potresaju afere o seksualnom nasilju, zlostavljanju i pedofiliji i ceo svet bruji o Harviju Vajnstinu i Kevinu Spejsiju, pitanje je kakvo je stanje u Srbiji.

Glumica Danica Maksimović kaže da je i ovde postoje slučajevi zlostavljanja, te da je prisustvovala kastingu organizovanom u privatnom stanu.

"Prisustvovala sam kastingu u potkrovlju kad se od mene i koleginica koje su došle tražilo da se skinemo. Naravno, to sam odbila", kaže glumica.

Ona, ipak, smatra da o ovdašnjim "Vajnstinima" ne vredi govoriti, te da to nikog ne zanima,

"Slično se dešava i kod nas, i mojim koleginicama i meni. Ali, šta mi vredi da pričam o tome? Kao da bi se neko time bavio. Znate li koliko žena pati u svojim porodicama, jer siledžije brzo puštaju iz zatvora i oni nastavljaju da se iživljavaju nad žrtvama" rekla je Danica Maksimović za magazin "Glorija".

Ranije je i glumica Jelisaveta Seka Sablić govorila da je da su se slične afere dešavale iza kamere i pre nego što je započela karijeru, rekavši da se to odnosilo na "partizanske reditelje".

 

 

 

 


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Jeremija
08.11.2017 - 22:02
Hm
Ako ne vredi, onda šuti. Sada si optužila sve. Nekada je bolje svašta jesti nego pričati.