Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Biz news

Doritos je stigao u Srbiju

Doritos je brend za odvažne, a odlikuje ga neodoljiva hrskavost u tri intezivna ukusa - Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama
Datum: 09/11/2018

Doritos je stigao u Srbiju

Doritos, broj 1 tortilja brend* u svetu, stiže u Srbiju. Premijerna prodaja počinje 9. novembra u objektu Idea London, gde će Doritos prvo „sleteti", a od 12. novembra Doritos proizvodi će biti dostupni i u ostalim IDEA prodavnicama, Mercator hipermarketima i Roda marketima širom zemlje.

Doritos je brend za odvažne, a odlikuje ga neodoljiva hrskavost u tri intezivna ukusa - Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama.

Veliko nam je zadovoljstvo i ponosni smo što je Doritos, globalni PepsiCo brend, sleteo i u Srbiju, tačnije u IDEA prodavnice, Roda markete i Mercator hipermarkete. Doritos će za početak premijerno biti predstavljen u IDEA London prodavnici u Beogradu, gde će potrošači biti u prilici da se upoznaju sa proizvodom ili ukoliko ga već znaju, da uživaju u njegovoj hrskavosti i budu deo brojnih odvažnih aktivacija na mestu prodaje" izjavila je Sanja Bušić, marketing menadžer kompanije PepsiCo za Zapadni Balkan i Baltičke zemlje.

Vest da je neidentifikovani leteći trougao primećen iznad IDEA, Roda i Mercator prodajnih objekata, najavile su i brojne objave na društvenim mrežama, što je dodatno zaintrigiralo mnoge sugrađane.

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.