Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Zabava

(FOTO) Otkrio je kako se otvara Mančmelou, postao slavan, a danas i bogat: Ogroman paket slatkiša stigao mu je na kućnu adresu

Tviterašu koji se potpisuje kao @jezivi1 danas je stigao ogorman paket Mančmelou kao čin zahvalnosti "na svemu što je učinio za ljudski rod"
Datum: 12/03/2019

(FOTO) Otkrio je kako se otvara Mančmelou, postao slavan, a danas i bogat: Ogroman paket slatkiša stigao mu je na kućnu adresu

Foto: Twitter @jezivi

Bio jednom jedan @jezivi1 koji je jednog sasvim običnog dana, ne sluteći da će ga baš on učiniti istorijskim, otvorio kutiju Mančmeolua. Ali na  način na koji ljudski rod to ranije nije činio.

A onda je ukapirao! Taaaa-daaa! Eureka!

Fotografiju ovog, ispostaviće se, podviga, odmah je okačio na Tviter i napisao: "Saznanje da se Mančmelou ovako otvara mi je otvorilio nove životne vidike".

 

Ubrzo je usledila reakcija samog Mančmeloua koji je mu je čestitao na podvigu i koja je postala viralna na svim društvenim mrežama, kao i reči zahvlanosti tviteraša. 

A onda je osvanuo dan, 12. mart, u kome se @jezivi1 probudio - bogat.

Njemu je stvarno, kao što je napisao onaj tviteraš, stigao "kamion" Mančmeloua.

"Mančemelou me učinio slavnim, a sada me učinio i bogatim", napisao je @jezivi1. 


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Maki
16.03.2019 - 18:28
To može svako
Mančmelou, sam upravo tako otvorila pre desetak godina, al\' se nisam hvalila, sad se ljudi svim i svačim hvale na netu.