Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

Kejdž kupovao kobre, Dep trošio na luksuzna putovanja, Šin "ućutkivao" žene zbog HIV-a: Kako su zvezde potrošile svoja bogatstva

Evo nekoliko velikih filmskih i televizijskih zvezdi koje, upkos tričavim zaradama, nisu umele sa parama. I ostajale "švorc".
Izvor: 24sara.hr
Datum: 03/01/2018

Kejdž kupovao kobre, Dep trošio na luksuzna putovanja, Šin "ućutkivao" žene zbog HIV-a: Kako su zvezde potrošile svoja bogatstva

Foto: Screenshot Youtube, Profimedia, Screenshot Youtube

Vile, jahte, automobili... Ali i otrovne kobre, dinosaurska glava. Neprofesionalno ponašanje i bahaćenje na setovima, ali i skupa vina i luksuzna putovanja, "milijarderski" životni stilovi.  Evo nekoliko velikih filmskih i televizijskih zvezdi koje, upkos tričavim zaradama, nisu umele sa parama. I ostajale "švorc".

Bela Torn

Bivša Diznijeva zvezda odlučila je da postane seksepilna, a javnost često čašćava provoaktivnim fotografijama. Imala je i kratku aferu sa Skotom Disikom, bivšim partnerom Kloe Kardašijan. Trenutno glumi u seriji "Famous in Love", koja ne prolazi najbolje kod mlade publike. Bela je navodno „teška" pet miliona dolara, koji ipak ne mogu da isprate njen holivudski životni stil.

Lindzi Lohan

Zvezdani status mlade glumice odavno je gotov. Nakon strmoglavog pada i bombastičnih skandala, Lindzi je pokušala da se vrati u svet glume predstavom u Londonu. Međutim, recenzije su bile očajne, kolege su se žalile na njeno neprofesionalno ponašanje - navodno, ni tekst nije znala napamet. Lindzi je, inače, u poslednjih 15 godina čak četiri puta proglasila bankrot, a bivši dečko, nasilni milijarder, optužio ju je da mu je ukrala nakit u vrednosti od 50 hiljada dolara.

Džoni Dep

Glumac je do nedavno živeo sa „džeparcem" od dva miliona dolara mesečno, ali se našao u problemu kada je shvatio da mu novac „curi". Tužio je sve svoje menadžere, tvrdeći da su mu loše vodili finansije i nisu prijavljivali poreze na vreme, zbog čega je sada dužan 40 miliona dolara. Nakon razvoda od glumice Amber Herd, Džoni Dep je bio još 5 miliona dolara lakši. Menadžeri na sudu tvrde da je „zaglibio" jer je trošio veliki novac na skupa vina i luksuzna putovanja.

Čarli Šin

Zahvaljujući humorističkoj seriji "Dva i po muškarca" bio je najplaćeniji glumac na televiziji. Za jednu epizodu je dobijao 1,8 miliona dolara, čak tri puta više od svog kolege Džona Krajera koji mu je glumio brata. Sve je krenulo nizbrdo zbog neslaganja sa produkcijom koja više nije mogla da toleriše njegovo ponašanje na setu.

Iako je uspeo da glumi u uspešnim ostvarenjima i nakon ove serije, nikada više nije bio tako dobro plaćen. Milione je trošio na zabave i devojke, drogu i provod, a kasnije je otkriveno i na "ućutkivanje" žena koje su znale da je HIV pozitivan. Kasnije je i sam priznao da je doživeo finansijski sunovrat i uživo u emisiji priznao da je bolestan.

Nikolas Kejdž

Glumac je izmedu 1996. i 2001. godine zaradio 150 miliona dolara. Ako mislite da je previše, valja napomenuti da je njegov životni stil bio neizdrživ za toliku sumu novca. Skoro sve je trošio na vile, jahte, automobile, ali i neke neobične stvari poput zmija otrvonica, prvo izdanje stripa "Supermen". Kupio je i retku lobanju dinosaurusa koju je na kraju odlučio da vrati. Poseduje „ukletu" kuću serijskog ubice koju je platio čak 4 miliona dolara, a s druge strane dužan je milione za porez.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.