Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

„Kofer u ruke i put pod noge“

Nagradna igra AIK Banke i Visa-e
Datum: 20/08/2018

„Kofer u ruke i put pod noge“

AIK Banka i Visa vas pozivaju da učestvujete u nagradnoj igri pod nazivom „Kofer u ruke i put pod noge“, namenjenoj svim korisnicima Visa platnih kartica AIK Banke.

Sve što je potrebno jeste da za vreme trajanja nagradne igre izvršite najmanje jednu transakciju na POS terminalima u zemlji ili inostranstvu u iznosu od najmanje 1.500 RSD. Pravo učešća imaju svi punoletni korisnici Visa platnih kartica AIK Banke (Visa Electron, Visa Classic i Visa Gold) sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Najsrećniji korisnici biće nagrađeni vrednim putovanjima, od kojih je glavna nagrada put u Sloveniju, koja obuhvata avionski aranžman i 3 noćenja sa doručkom za dve osobe u Hotelu Kempinski Palace 5* u Portorožu, uz ispijanje šampanjca i uživanje u bogatoj ponudi wellness centra. Druga nagrada je put za dve osobe na Kopaonik koja uključuje 5 noći u superior sobi uz polupansion i ručak dobrodošlice u Grand Hotel&Spa 4* kompleksu. Treća nagrada su 3 vikenda za dvoje sa doručkom u Hotelu Sheraton Novi Sad i opuštanje u wellness centru uz nezaboravan pogled na grad. Pored glavnih, tu su i utešne nagrade, i to 3 Carnex paketa sa proizvodima u težini dobitnika.

Izvlačenje će biti održano 18. septembra, a imena srećnih dobitnika biće objavljena na internet stranici www.aikbanka.rs u roku od 10 dana od dana izvlačenja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da ulepšate ostatak godine avanturom na najlepšim destinacijama regiona. Napravite što veći broj transakcija u periodu od 20. avgusta do 18. septembra i povećajte svoje šanse za osvajanje neke od vrednih nagrada.

Srećno!Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.