Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Kultura

"Kralj valcera" Andre Rieu prvi put u Srbiji u maju 2019.

Prodaja karata počinje već od četvrtka, 6. decembra
Datum: 05/12/2018

"Kralj valcera" Andre Rieu prvi put u Srbiji u maju 2019.

Fotografija: Profimedia

Svetska zvezda André Rieu je nesumnjivo jedan od najpopularnijih internacionalnih muzičara našeg vremena. Proslavljen kao savremeni "kralj valcera" od Meksika do Australije, André Rieu igra u svojoj sopstevnoj ligi sa oko 600,000 posetilaca godišnje, nadmašujući čak i najveće zvezde kao što su Bruno Mars, AC/DC ili Rihanna. Dana 22.05.2019. godine, će nastupiti u Štark Areni u Beogradu sa svojom bombastičnim scenskim nastupom kao deo njegove svetske turneje 2019.

Karte, čija je cena od 2.500 dinara dostupne su od četvrtka, 6. decembra u 10 časova na www.eventim.rs

Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života” navodi André Rieu. “Ako delić muzike dotakne moje srce, dotaći će i vaše. Ova divna muzika mi omogućava da donesem svetu radost života i humor. Sve je dozvoljeno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, igranje, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha.”

Koncerti André Rieua su vatromet emocija. Na otprilike 100 koncerata godišnje, Rieu donosi savršenu zabavu sa najpoznatijim svetskim, romantičnim i melodijama prepunim duše, kao i brojna iznenađenja, humor i vrhunske internacionalne soliste. Zajedno sa njegovim šezdesetočlanim orkestrom “Johann Strauss”’, najvećim privatnim orkestrom na svetu, harizmatični Holanđanin već trideset godina obilazi svet.

André Rieu's World Tour 2018 je u septembru posetila SAD i Kanadu, u oktobru Argentinu, u novembru Australiju, a u decembru će nastupati u Velikoj Britaniji. Da bi se organizovao transport ove ogromne produkcije između kontinenata, postoje četiri postavke svih fenomenalnih kostima, instrumenata i pozornica. Preko 40 miliona prodatih CD-ova i DVD-eva, 30 prvih pozicija na muzičkim listama i 500 platinum nagrada, Andre Rieu-a čine pravim “maestrom mase”’, kako je to New York Times u zanosu naveo. Njegovi Youtube videi su premašili bilion pregleda do sada. Kralja Valcera prati 3,4 miliona fanova na Facebook-u.

André Rieu je u julu 2018 održao svoje godišnje fantastične koncerte na otvorenom u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Po prvi put, tokom 13 večeri, više od 150.000 fanova iz više od 80 država sveta pridružili su se ovim spektakularnim koncertima na Vrihjthof-u.

André Rieu je u braku više od 40 godina i sa svojom suprugom Marjorie živi u romantičnom zamku iz 1452. godine u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Imaju dva sina i petoro unučadi.

André Rieu i njegov orkestar "Johann Strauss" biće 2019. godine prvi put u Beogradu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.