Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Megan Markl planira da se porodi kod kuće

Još uvek nije poznat tačan razlog zašto je ovo odlučila, ali spekuliše se da su u pitanju fotografi koje ona želi da izbegne
Datum: 07/12/2018

Megan Markl planira da se porodi kod kuće

Foto Profimedia

Vojvotkinja Megan Markl  planira da prekrši još jedno pravila i donela je najnoviju odluku da se porodi kod kuće, što bi moglo da razljuti članove kraljevske porodice, redom prenose mediji u Britaniji pisanje magazina "Veniti fer".

Izvori su rekli "Vaniti feru" da Megan želi drugačije iskustvo od svojih prethodnica i da par razmatra druge "opcije", navodeći da možda neće roditi  bebu u privatnom porodilištu de su se i prinčevi Vilijam i Hari oboje rođeni, i gde je Kejt Midlton rodila sve troje dece. Pacijenti plaćaju više od 7500 funti za privilegiju porođaja u bolnici "Lindo Wing", gde je na meniju i najfiniji šampanjac.

Iako je njena rođaka Kejt Midlton najnormalnije išla u bolnicu, Megan to ne želi iako običaji kraljevske porodice tako nalažu.

Ona želi da se porodi kod kuće prirodnim putem, a ukoliko se to stvarno i dogodi biće prva koja je prekršila pravilo jer je i Kejt zbog običaja sva tri puta išla u bolnicu ispred koje je nekoliko sati kasnije pozirala okupljenim fotografima.

Još uvek nije poznat tačan razlog zašto je ovo odlučila, ali spekuliše se da su u pitanju fotografi koje ona želi da izbegne.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.