Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

"Megan ne može dobiti sve što poželi": Svađa kraljice Elizabete i Harija pred venčanje

U knjizi Roberta Džobsona, novinara i pisca koji za britanske medije izveštava o kraljevskoj porodici od 1991, piše da je kraljica morala stati na kraj Meganinim zahtevima, a nju je nazvao "teškom nevestom"
Datum: 09/11/2018

"Megan ne može dobiti sve što poželi": Svađa kraljice Elizabete i Harija pred venčanje

Foto Profimedia

Nekoliko dana pre venčanja Megan Markl i princa Harija u Kensingtonskoj palati došlo je do ozbiljne svađe, piše britanski Dejli mejl.

U knjizi Roberta Džobsona, novinara i pisca koji za britanske medije izveštava o kraljevskoj porodicic od 1991, piše da je kraljica morala stati na kraj Meganinim zahtevima, a nju je nazvao "teškom nevestom".

Sve je počelo zbog odabira tijare. Kako prenose britanski mediji, Megan Markl je izabrala da na dan svadbe nosi tijaru sa smaragdima, ali joj je rečeno da je to neizvodljivo jer nisu mogli da utvrde poreklo tih smaragda. Sumnjalo se da su stigli iz Rusije, sa kojom je Velika Britanija u osetljivim odnosima.

Mladi princ Hari navodno je pri venčanja osoblju u dvorcu Vindsor rekao: "Šta Megan želi, to će Megan i dobiti." 

Izvor iz kraljevske porodice rekao je da je kraljica navodno upozorila Harija: "Ona će odabrati onu tijaru koju dobije od mene."

"Kraljica je takođe ispitivala treba li Megan uopće veo za venčanje budući da joj to drugi brak. Megan je silno htela tu tijaru sa smaragdima i Hari se navodno jako razljutio kad mu je kraljica rekla da nije moguće uzeti tu tijaru", rekao je izvor

"Megan ne može da dobije sve što želi. Nosiće tijaru koju joj ja odaberem", rekla je kraljica svom omiljenom unuku, kojeg je ovo razljutilo, ako je verovati britanskim tabloidima.

Megan je na kraju nosila tijaru kraljice Marije od Tecka, optočenu dijamantima i platinom. Odabrala ju je tokom susreta s kraljicom s princom Harijem. Kasnije  u razgovoru s medijima nije ni na trenutak dala naslutiti da joj upravo ta tijara nije bila prvi izbor. Ona je taj susret opisala kao "neverovatan i nadrealan dan".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.