Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Megan nije ni malo slatka: Zašto je njena asistentkinja plačući dala otkaz

Melisa Tubati je za Megan radila samo šest meseci i više nije mogla da izdrži. Pre angažmana u kraljevskoj porodici je radila za pevača Robija Vilijamsa.
Datum: 03/12/2018

Megan nije ni malo slatka: Zašto je njena asistentkinja plačući dala otkaz

Foto Profimedia

Melisa Tubati (39), lična asistentkinja Megan Markl, dala je otkaz nakon što više noije mogla da podnese pritisak i pošto se rasplakala zbog vojvotkinjinih prevelikih zahteva.

Melisa je za Megan radila samo šest meseci i više nije mogla da izdrži. Pre angažmana u kraljevskoj porodici, Tubatijeva je radila za pevača Robija Vilijamsa.

Izvor Mirora je naveo da "je njen posao bio takav da je bila pod velikim da bi na na kraju postalo previše. Ona je dosta radila. Megan joj je postavila mnogo zahteva i završila je zbog nje u suzama".

"Ona je izuzetno talentovana i odigrala je ključnu ulogu u uspehu kraljevskog venčanja. Nedostajeće svima u Kensingtonskoj palati".

Vest o razlogu za njenu ostavku dolazi u sred serije izveštaja o Meganinom nekonvencionalnom tretmanu kraljevskog osoblja.

Nedavno se u britanskim medijima pojavila informacija da je Megan Markl zahtevala osveživače vazduha Vindzorskom zamku zbog neprijatnog mirisa.

Ona je navodno tražila osveživače i na dan venčanja u kapeli, što je odbijeno.

Iako tačan razlog otkaza nije poznat, njih dve su se razišle ubrzo nakon što je isplivala informacija da se Megan bahato ponaša prema osoblju.

Izvor je ispričao je za "Miror" da je Melisa "fantastična", te da je profesionalno radila svoj posao, ali je u ovoj situaciji najbolje za obe bilo da svako nastavi svojim putem.

Britanski mediji u poslednje vreme dosta su pisali o ponašanju Megan Markl, o tome da je bahata prema osoblju, da se ponaša "diktatorski" te da im šalje mejlove u ranim jutarnjim satima.

Vojvotkinja od Saseksa navodno se na dan svog venčanja posvađala i sa Kejt Midlton, koju je takođe rasplakala.

 

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.