Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Mile Cvik: Mobilna Aplikacija iz Srbije uvela je revoluciju u sistemu pružanja pomoći na putu

Čekanje majstora usred „nedođije" zbog probušene gume, pogađanje oko cene, diskutabilni kvalitet usluge i slične iritirajuće pojave koje neminovno prate iznenadni kvar na automobilu, zauvek odlaze u istoriju zahvaljujući mobilnoj aplikaciji Mile Cvik, koja je proceduru pružanja pomoći na putu učinila jednostavnom i transparentnom
Datum: 10/01/2018

Mile Cvik: Mobilna Aplikacija iz Srbije uvela je revoluciju u sistemu pružanja pomoći na putu

Mobilna aplikacija koja olakšava život vlasnicima automobila, odmah nakon lansiranja izazvala je veliko oduševljenje. Šta omogućava? S rastućom mrežom partnera od 64 auto servisa koji pokrivaju celu Srbiju, od šlep službe, preko vulkanizera do auto bravara, Mile Cvik je majstor opšte prakse za sve vrste kvarova na automobilu, i dostupan je bilo kad i bilo gde na teritoriji Srbije, jer živi u našem mobilnom telefonu. 
Vladimir  Šijaković, idejni tvorac mobilne aplikacije „Mile Cvik, majstor na klik", uvideo je potrebu za digitalizacijom sistema pružanja pomoći na putu kad mu je 2015. godine u nekoliko navrata stao automobil. „Tri puta su mi šlepovali auto. Anlaser, pa vodena pumpa, pa je na kraju pukao kaiš. Svaki put je obrazac bio isti. Traženje usluge na internetu, zvanje raznih brojeva, dogovaranje oko cene, ko zna koliko poziva radi sporazumevanja oko moje lokacije, traženje bankomata kako bih platio kešom... Poželeo sam da napravimo aplikaciju koja rešava sve te probleme, a celu proceduru učinimo bržom i efikasnijom", objašnjava Vladimir.    
Kad se na putu dogodi nepredviđen kvar, dovoljan je jedan klik za odabir usluge. Mobilna aplikacija tada korisnika povezuje sa najbližim serviserom i prikazuje fiksnu cenu usluge, uz mogućnost plaćanja karticom ili kešom. Nakon što korisnik prihvati uslugu, aplikacija šalje vremenski okvir u kom može da očekuje pomoć, kao i realni prikaz kretanja servisera koji dolazi na njegovu lokaciju. Pored pojednostavljenja procesa pružanja brze i povoljne pomoći na putu, Mile Cvik omogućava najkvalitetniju moguću uslugu, jer svi partneri koji ulaze u mrežu partnera ispunjavaju visoke standarde. Po završetku posla, korisnici imaju mogućnost da ocene servis. Takođe, Mile Cvik omogućava korisnicima kupovinu putnog osiguranja direktno iz aplikacije, kao i mnoge druge usluge.
Mile Cvik je osmišljen tako da vrati poverenje u pružanje pomoći na putu, umanji stres koji izazivaju iznenadni kvarovi, i da samim tim zastarele načine pružanja polovičnih usluga na putu po neretko astronomskim cenama pošalje u istoriju.   
Ove zime, Mile Cvik je u svoju ponudu uveo mogućnost kupovine paketa pretplate za pomoć na putu na periode od tri, šest ili dvanaest meseci, koji korisnicima obezbeđuje pružanje brze pomoći bez dodatnih troškova u trenutku kad se kvar dogodi, što je nova mogućnost za vlasnike automobila iz Srbije. 
  


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.