Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Poklon za Dan zaljubljenih: Nazovete bubašvabu imenom bivšeg partnera, a onda je pojede merkat

Zoo vrt u El Pasu u Teksasu ponudio je samcima da po jednoj bubašvabi daju ime bivšeg partnera koji im je ostao u neslavnom sećanju
Datum: 10/02/2019

Poklon za Dan zaljubljenih: Nazovete bubašvabu imenom bivšeg partnera, a onda je pojede merkat

Foto: Profimedia

Jedan zoološki vrt u američkoj saveznoj državi Teksas ove godine je predložio samcima da na Dan zaljubljenih umesto cveća, bombonjera ili romantične večere, daju imena bivših partnera bubašvabama.

Zoo vrt u El Pasu u Teksasu ponudio je samcima da po jednoj bubašvabi daju ime bivšeg partnera koji im je ostao u neslavnom sećanju.

Insekti će potom biti obrok merkatima, životinjama iz porodice mungosa, čija će večera biti uživo preneta na internetu.

Predstavnici zoo vrta naveli su da su u pitanju bubašvabe sa Madagaskara koje su poznate kao krupnije od svojih rođaka.

"To je vrsta krupne bubašvabe, a gajimo ih kao hranu za druge životinje u vrtu", naveli su predstavnici zoološkog vrta.

Te bubašvabe su poznate kao bubašvabe zujalice, mada ne puštaju nikakav zvuk. Uprava zoo vrta se našalila da će na Dan zaljubljenih samo da zuje imena bivših partnera.


Ukupno komentara: 4Sva polja su obavezna.Stevan
12.02.2019 - 13:33
Pametan poklon
E ovako se dugo nisam nasmejao....Kad smo već kod insekata, moja devojka koristi neku kremu sa pčelinjim otrovom( Sting of beauty) i sad planiram da joj poklonim tu kremu za Dan zaljubljenih.
Milos
13.02.2019 - 11:32
Pcelinji otrov
Odlican tekst i jos bolja ideja...Zanima me gde moze da se nabavi ta krema Sting of beauty? Hvala uanpred
Neeee
13.02.2019 - 11:32
Ne može muškarac da kupuje kremu
Dakle. Ne može muškarac da kupuje kremu za svoju lepšu polovinu osim ako mu se ne kaže šta tačno da kujpi. Jer ne prija svaka krema svakom licu i koži. Mada mi se sviđa tvoja ideja da nešto pokloniš devojci. Ipak, pre nego što kupiš saznaj da li bi joj prijala ta krema, nekako, ne znam kako :)
Lukrecija Bordđžija
14.02.2019 - 12:50
Ja sam zensko
Ja se izvinjavam ali ja bih se veoma obradovala da mi muž kupi kremu, uopšte se ne bih bunila. Naprotiv kupila bih i ja njemu istu kremu ali njemu za bore a meni za hidrataciju kože da ne ispadne da sam matorija od njega...Kad smo kod toga može li mi neko napisati na kom sajtu ili u prodavnici može da se kupi krema da mu \"slučajno\" dam do znanja ta bih volela da dobijem za dan zaljubljenih...pošto je sadašnji muž da neću da imenujem bubašvabu ali mogu da počnem sa malim dozama pčelinjeg otrova :)