Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

Netfliks uskoro ostaje bez nekih hit serija: Vorner bros pokreće striming platformu

Iz Vornera su najavili da će na njihovoj striming platformi moći da se gledaju svi njihovi hitovi, uključujući i "Prijatelje" i "Teoriju velikog praska"
Datum: 12/02/2019

Netfliks uskoro ostaje bez nekih hit serija: Vorner bros pokreće striming platformu

Foto: Profimedia

Kultnu seriju "Prijatelji" uskoro više nećemo moći da gledamo na Netfliksu, poručuju iz studija WarnerMedia, inače vlasnika ovog sitkoma, koji će na tržište izbaciti svoju novu striming platformu.

"Kod nas možete da očekujete najveće hitove Vornera", naveli su iz produkcijske kuće koja je zaslužna i za sitkom 'Prijatelji'. Kevin Rajli, portparol ovog medijskog diva dodao je i da će na njihovoj novoj platformi moći da se gleda i "Teorija velikog praska".

Uprava Vorner brosa donela je ovakvu odluku jer smatraju da imaju neke od najvećih filmskih i TV hitova i da je vreme da profit od emitovanja ne dele sa konkurencijom.

"Deljenje sredstava nije dobar poslovni model. Verujemo da bi naši projekti trebalo da budu ekskluzivni", rekao je Rajli. Iako Varner još nema ni ime za novu platformu, datum objavljivanja trebalo bi da bude do kraja godine, prenosi USA Today.

Netfliks je u decembru izdvojio sto miliona dolara da bi i u 2019. godini zadržao ekskluzivna prava na prikazivanje serije.

Novi striming servis počeće borbu za gledaoce, a konkurenti mu nisu samo Netfliks, Hulu i Amazon, već i novi igrači na tržištu. U prvom redu to je Comcast's NBC Universal, koji takođe planira izlazak u 2020. godini, kao i Disney+.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.