Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Zabava

"Nije na meni da branim oca": Ćerka Majkla Džeksona o optužbama protiv pop ikone

Ipak, nije izgledalo da je tako mirno podnela sve jer je u prethodnom periodu nekoliko puta ulazila u otvorene rasprave na Tviteru
Datum: 15/03/2019

"Nije na meni da branim oca": Ćerka Majkla Džeksona o optužbama protiv pop ikone

Profimedia

Ćerka Majkla Džeksona Paris Džekson rekla je da nije njen zadatak da brani oca u javnosti od napada kojima je izložen od objavljivanja filma "Leaving Neverlend", prenosi BBC.

"Ne postoji ništa što bih ja mogla da kažem, a da već nije rečeno u njegovu odbranu. Tadž Džekson radi odličan posao, potpuno ga podržavam, ali nije moja uloga da branim oca. Samo pokušavam svima da pošaljem poruku da se opuste i razmisle o široj slici", rekla je Paris Džekson.

Ipak, nije izgledalo da je tako mirno podnela sve jer je u prethodnom periodu nekoliko puta ulazila u otvorene rasprave na Tviteru.

"Da li zaista misliš da je moguće da ovim srušite ime koje je gradio? Da li mislite da imate ikakve šanse", stoji u jednom njenom odgovoru na toj društvenoj mreži.

Film "Leaving Neverland" izazvao je brojne reakcije jer prikazuje ispovest Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčuka koji su ispričali da su godinama bili zlostavljani od strane pop ikone.

Brojne radio stanice su ukinule emitovanje Džeksonove muzike, a Luj Viton je odlučio da ukloni odeću koja je posvećena pevaču.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.