Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Nikol Kidman: Zašto ne želim da pričam o Tomu Kruzu

"Čitala sam stvari koje sam rekla u prošlosti i pomislila: "Prokletstvo, Nikol! Drži usta zatvorena!'", rekla je glumica
Datum: 07/12/2018

Nikol Kidman: Zašto ne želim da pričam o Tomu Kruzu

Foto Profimedia

Holivudska glumica Nikol Kidman retko priča o bivšem suprugu Tomu Kruzu, a sada je objasnila zašto ne želi da govori o njemu. 

Kidmanova je imala samo 22 godine kada se udala za tada već poznatog glumca Toma Kruza. Zajedno su bili 10 godina i za to vreme su usvojili dvoje dece. Danas nećete čuti Nikol da pominje bilo šta vezano za Toma. 

Ipak, nedavno je rekla da joj je brak sa Tomom učinio da se oseća sigurnom kao žena u Holivudu, a sada je otkrila zašto i danas izbegava da priča o bivšem suprugu. 

"Sada imam novog supruga. Iz poštovanja prema njemu ne želim o tome da pričam. Prošlo je 20 godina“, rekla je Nikol za Observer magazin. 

"Došla sam do tačke kada mogu da kažem da ne želim da diskutujem o svom bivšem i to je dobar osećaj“, dodala je. 

"Niko ne bi sedeo na večeri i odgovarao na pitanja o svom bivšem, dok njegov trenutni partner sedi tamo. "To je nepoštovanje prema Kitu i Tomu. Radije bih bila poštovana žena. Čitala sam stvari koje sam rekla u prošlosti i pomislila: "Prokletstvo, Nikol! Drži usta zatvorena!'"

Nikol je danas u braku sa muzičarem Kitom Urbanom s kojim ima dve ćerke.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.