Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Nova MOL servisna stanica u Smederevu

Nova servisna stanica modernog dizajna, koji ispunjava najviše međunarodne standarde, svojim potrošačima nudi prvoklasnu uslugu i gorivo najboljeg kvaliteta, uključujući MOL EVO premijum goriva: EVO Evro Premijum BMB 95 Plus ili EVO Evro Dizel Plus
Datum: 26/09/2017

Nova MOL servisna stanica u Smederevu

Kompanija MOL Serbia otvorila je još jednu servisnu stanicu u Smederevu i time dodatno potvrdila svoju rešenost za dalja ulaganja u Srbiji.

Nova servisna stanica modernog dizajna, koji ispunjava najviše međunarodne standarde, svojim potrošačima nudi prvoklasnu uslugu i gorivo najboljeg kvaliteta, uključujući MOL EVO premijum goriva: EVO Evro Premijum BMB 95 Plus ili EVO Evro Dizel Plus.

Novootvorena stanica u Smederevu potvrda je dugoročne strategije poslovanja kompanije MOL u našoj zemlji. Naša mreža se stalno razvija i širi tako da se danas servisne stanice MOL Serbia nalaze u svim većim gradovima duž najznačajnijih saobraćajnica. Korisničko iskustvo predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumevanje potreba lokalnog tržišta” izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Serbia, Bianca Vasilesku.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina, i kako je najavljeno, u narednom periodu planira da nastavi sa ulaganjem na teritoriji Srbije.

Sve servisne stanice kompanije MOL Serbia otvorene su 24 časa, sedam dana u nedelji, a pored izvanredne ponude naftnih derivata, na većini MOL-ovih stanica se nalazi i inovatinvni maloprodajni koncept Fresh Corner, u kojem će vas dočekati i uslužiti profesionalno i prijatno osoblje.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.