Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Paris Džekson: "Nije moja uloga da branim oca od optužbi za pedofiliju"

"Nema ništa što bih mogla da kažem, a što već nije rečeno u odbranu mog oca", napisala je manekenka na svom Tviter profilu
Datum: 17/03/2019

Paris Džekson: "Nije moja uloga da branim oca od optužbi za pedofiliju"

Foto: Profimedia

Nakon što je Majkl Džekson optužen za seksualna zlostavljanja, njegova ćerka Paris izjavila je da nije njena uloga da brani svog oca.

Ona je progovorila sedam dana nakon što je prikazan dokumentarac "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), u kojem dva muškarca optužuju "Kralja popa" da ih je seksualno zlostavljao u detinjstvu. 

"Nema ništa što bih mogla da kažem, a što već nije rečeno u odbranu mog oca", napisala je manekenka na svom Tviter profilu. Ona je dodala da podržava napore svoje porodice da skine ljagu sa imena njenog oca. 

U svojoj reakciji na optužbe, koju je javnost dugo iščekivala, Paris je dodala kako je njen rođak Taj Džekson, koji je vodio kampanju protiv spornog dokumentarca, uradio odličan posao. 

"Podržavam ga, ali nije moja uloga da branim oca. Ja samo pokušavam da nateram svakog da se 'ohladi', bude blag i razmisli o široj slici. To sam ja", rekla je ona. 

Paris, koja je drugo od ukupno troje Majklove dece, ranije je govorila fanovima da se smire i puše marihuanu, umesto što se uzbuđuju zbog glasina. 

U dokumentarnom filmu, produkciji kanala HBO, Vejd Robson i Džejms Sejfčak tvrde da ih je Majkl Džekson zlostavljao u periodu kada su imali između sedam i jedanaest godina.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.