Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Pi Didijeva deca ostala bez majke: Preminula posle simptoma sličnih gripu

Pipl tvrdi da je on "očajan i šokiran" zbog njene smrti, a list prenosi njegovu izjavu da mu je teško pošto su "i dalje porodica", iako već godinama nisu zajedno
Datum: 16/11/2018

Pi Didijeva deca ostala bez majke: Preminula posle simptoma sličnih gripu

Foto: Profimedia

Bivša devojka repera Pi Didija, Kim Poter, koja se sa muzičarem zabavljala 13 godina i rodila mu troje dece, pronađena je mrtva u četvrtak u svom stanu u Los Anđelesu.

Kako piše TMZ, ona je veče pre otišla rano da legne jer se nije osećala dobro, a kada je porodica pokušala da je probudi sledećeg dana, shvatili su da je preminula u snu. Sajt navodi da je danima imala simptome slične gripu i prehladi, ili čak upali pluća, ali da nije išla kod lekara, već je uzimala vitamine i primala infuziju.

Didijeva predstavnica za medije Sindi Berger potvrdila je za portal TMZ ovu tragičnu vest i zamolila da se porodici poštuje privatnost u ovim teškim momentima. Pipl tvrdi da je on "očajan i šokiran" zbog njene smrti, a list prenosi njegovu izjavu da je njemu stalo pošto su "i dalje porodica".

Izvor smrti svakako još nije poznat. Reper i Kim bili su u vezi od 1994. do 2007, sa stalnim prekidima. Zajedno su odgajali Kiminog sina Kvinsija iz prethodne veze, kao i svoje troje zajedničke dece, sina Kristijana i ćerke bliznakinje Dalilu i Džesi.

Oni su raskinuli kada je saznala da je vara sa Džej Lo. Ponovo su pokušali dve godine kasnije, ali su se ponovo razišli zbog njegovog neverstva.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.