Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

"Podržavali ste ga dok je bio živ, uvlačili mu se, a kad je umro promenili ste priču": Pevač brani Majkla Džeksona

Karter je izrazio sumnju da je u dokumentarnom filmu bilo šta istinito
Datum: 13/03/2019

"Podržavali ste ga dok je bio živ, uvlačili mu se, a kad je umro promenili ste priču": Pevač brani Majkla Džeksona

Foto: Profimedia

Pop pevač Aron Karter (31), brat poznatijeg pevača Nika Kartera iz benda "Bekstrit bojs" reagovao je na lavinu komentara koji su se javili nakon što je objavljen dokumentarac o muzičaru Majklu Džeksonu, a u kojem Vejd Robson (36) i Džejms Safečuk (41) optužuju kralja popa da ih je seksualno zlostavljao kad su bili dečaci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bio je divan, pomogao mi je u karijeri, ali istovremeno me je seksualno zlostavljao kada sam imao sedam godina", na početku filma izjavio je Robson. 

Kao dečak bio je veliki Majklov fan i stalno ga je imitirao. 

Nakon svog svedočenja Robson je dobio mnogo kritika ali i pretnje, te je podršku zatražio i od Arona Kartera, koji se deo svog detinjstva takođe provodio na imanju Majkla Džeksona. 

Robson je izjavio da nije sam u ovome, a da li je istina "pitajte Arona Kartera". 

Međutim, Robertson nije dobio reakciju kakvu je očekivao, jer je Arona ova njegova izjava veoma razbesnela.

"Pokušava da me poveže sa ovim slučajem? Ja nisam taj. Možda jesam pop pevač, ali sam i sa juga, pa može da bude srećan što ga nisam nokautirao zbog ovakve izjave", rekao je Karter, prenosi Newshub. 

"Prvo bih ga udario, a onda bi ga upitao da li je sve to što je ispričao istina… Visio sam u njegovoj kući, ostajao sam i u njegovoj spavaćoj sobi… imao sam 15 godina”, dodao je pevač. 

Karter je izrazio sumnju da je u dokumentarnom filmu bilo šta istinito, te da su Robson i Safečuk trebalo da tuže Džeksona dok je ovaj bio živ. 

"Podržavali ste ga dok je bio živ, uvlačili mu se u d*pe, svedočili u njegovo ime da ništa od tih navoda nije bilo istina dok je bio živ. Onda kada je umro odlučili ste da promenite priču", zaključio je Karter.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.