Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Pokloni uz NISOTEC proizvode

Upotrebom NISOTEC ulja i maziva kompanije NIS obezbeđuje se ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava se radni vek motora
Datum: 25/08/2017

Pokloni uz NISOTEC proizvode

Foto: nis.rs

Kompanija NIS pripremila je posebno iznenađenje za korisnike NISOTEC proizvoda, u saradnji sa svojim partnerom “Gazelakomerc”, liderom na domaćem tržitu u prodaji auto delova i maziva.

 

U okviru akcije koja traje do isteka zaliha, prilikom kupovine četiri litre NISOTEC motornog ulja u bilo kom od četrnaest maloprodajnih objekata “Gazelakomerc”-a, a potrošač dobija na poklon dve litre NISOTEC autoglasa, dok profesionalni kupci za kupovinu 120 litara motornog ili dve bačve ulja uz NISOTEC palete proizvoda vrhunskog kvaliteta dobijaju radno odelo.

 

Upotrebom NISOTEC ulja i maziva kompanije NIS obezbeđuje se ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava se radni vek motora. Vrhunski kvalitet proizvoda potvrđuje i veliki šampionski pehar sa ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja, odnosno tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.