Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Zabava

Džoni Dep se povredio u Crnoj Gori, lečila ga tetka Marije Bergam

Dep je smešten u luksuznom primorskom rizortu gde ga čuvaju danonoćno. Kao i u Beogradu, uz glumca je u Tivat iz Amerike doputovao čitav tim ljudi, od posluge, asistenata, menadžera
Datum: 20/03/2019

Džoni Dep se povredio u Crnoj Gori, lečila ga tetka Marije Bergam

Foto: Profimedia

Džoni Dep se nalazi u Crnoj Gori, gde je na snimanju povredio vrat i ljudi iz produkcije pozvali su fizijatra, doktorku Renatu Bergam Grandis, načelnicu bolnice u Risnu, koja je inače rođena tetka glumice Marije Bergam, prenosi B92.

Doktorka Renata je Depu imobilisala vrat i posavetovala ga, a onda se na Fejsbuku pohvalila da ima svetski poznatog pacijenta.

"Moj pacijent, nešto ga ukočili na snimanju filma 'Minamata'", napisala je Depova doktorka.

Njena bratanica Marija Bergam je otkrila da je doktorki zabranjeno da javno govori o slavnom glumcu.

"Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne sme da priča o saradnji sa njim", potvrdila je glumica Marija Bergam.

Dep je smešten u luksuznom primorskom rizortu gde ga čuvaju danonoćno. Kao i u Beogradu, uz glumca je u Tivat iz Amerike doputovao čitav tim ljudi, od posluge, asistenata, menadžera.

Holivudska zvezda Džoni Dep privodi kraju snimanje kadrova filma “Minamata” u Tivtu, odakle će se vratiti nakratko u Beograd pre nego što ode svojoj kući.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.