Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Sjajni rezultati prvog sajma visokokvalitetne hrane u Srbiji

Srbija je imala prvi put priliku da pokaže svoje kapacitete, ali pre svega kreativnost i spremnost za inovacije i eksperimentisanje u oblasti visokokvalitetnih proizvoda od domaćih sirovina
Datum: 14/11/2018

Sjajni rezultati prvog sajma visokokvalitetne hrane u Srbiji

Asocijacija za promociju srpske hrane

Osamdeset izlagača, preko šesto posetilaca konferencije, sedam panel diskusija, sto trideset sedam održanih B2B sastanaka, trideset medija, četiri inostrana predavača i kupaca iz celog sveta, učinili su da prvi Belgrade Food Show nadmaši očekivanja i postigne regionalni uspeh.

Srbija je imala prvi put priliku da pokaže svoje kapacitete, ali pre svega kreativnost i spremnost za inovacije i eksperimentisanje u oblasti visokokvalitetnih proizvoda od domaćih sirovina.

Sa ciljem da jača dalji razvoj i pozicioniranje nacionalne prehrambene industrije u jugoistočnoj Evropi, Asocijacija za promociju srpske hrane će ulagati sve napore kako bi srpsko zlato – hrana, stiglo na nova tržišta i osvajala region!

Ponosni na uspeh prvog sajma i konferencije visokokvalitetne hrane, organizatori Belgrade Food Show-a pored novih aktivnosti, najavljuju ovaj događaj i za 2019. godinu!

Organizaciju sajma podržao je USAID Projekat za konkurentnu privredu.

 

 

 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.