Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Šta nove fotografije kraljevske porodice otkrivaju o Megan Markl

Fotografije su objavljene u čast 70. rođendana princa Čarlsa
Datum: 14/11/2018

Šta nove fotografije kraljevske porodice otkrivaju o Megan Markl

Foto Tanjug/Chris Jackson/Pool Photo

Kraljvska porodica obeležila je 70. rođendan princa Čarlsa novim porodičnim fotografijama. 

Britanski prestolonaslednik će piti čaj sa gostima koji takođe ove godine pune 70 godina, a uveče će proslavu prirediti njegova majka, kraljica Elizabeta Druga.

Na fotografijama su Čarlsovi sinovi Vilijam i Hari sa suprugama Kejt i Megan, i unuci  šestogodišnji princ Džordž, trogodišnja princeza Šarlot i šestomesečni princ Lui."

Ekspert za govor tela dao je i analizu fotografija.

"Ono što je veoma zanimljivo na obe fotografije jeste govor tela svakog člana porodice. Princ Čarls je jedini koji je istu pozu zadržao na obe fotografije, što govori o njegovom osećaju kada je u pitanju kraljevski protokol. Na formalnoj fotografiji princeza Šarlot je poremetila raspored sedenja i "gurnula" Čarlsa na ivicu, dok na onoj neformalnoj Čarls i budući kralj Džordž zauzimaju centralnu poziciju", rekao je za "Miror" ekspert za govor tela Džudi Džejms.

"Kamila drži ruke u obliku srca, što bi moglo da upućuje na to da širi ljubav prema celom svetu, ali to je zapravo njen način da smiri živce", dodao je.

"Sa svoje troje dece Kejt Midlton izgleda samouvereno i srećno, dok položaj Megan Markl odražava njenu eleganciju i sjajno samopouzdanje", rekla je Džejmsova i objasnila zašto se Megan Merkl razlikuje od ostalih članova kraljevske porodice:

"Upravo je Megan ta koja "razbija" formalnost kraljevske porodice. Na drugoj fotografiji ona ima širok osmeh, poput deteta, i naginje se ka Kamili, te deluje kao da bi se najradije pridružila princu Džordžu i princezi Šarlot i igrala sa njima".

Britanski princ Čarls je povodom 70. rođendana koji će proslaviti u Bakingemskoj palati potvrdio posvećenost ekološkim pitanjima. Princ Čarls je u intervjuu novom izdanju časopisa Kantri lajf pozvao ljude da prirodu ne uzimaju zdravo za gotovo i da "razmisle o tome šta će biti potrebno našim unucima i šta će želeti".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.