Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Veliki letnji popust na NISOTEC proizvode

Široka paleta NISOTEC proizvoda pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Upotrebom NISOTEC maziva omogućava se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije
Datum: 15/06/2017

Veliki letnji popust na NISOTEC proizvode

Kompanija NIS obezbedila je do 30 odsto popusta za više od 30 artikala iz asortimana NISOTEC ulja i maziva na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Sve kategorije potrošača očekuje popust od 15 odsto, a korisnici specijalizovanih NIS kartica - „Agro kartice", „Agro platne kartice" i „Taksi kartice" ostvaruju dodatni popust od 15 odsto.

Široka paleta NISOTEC proizvoda pravi se od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Upotrebom NISOTEC maziva omogućava se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije.

NISOTEC, brend kompanije NIS, dobitnik je velikog šampionskog pehara ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete.

Akcija traje do 31. avgusta 2017. godine.

Detaljne informacije o popustu na NISOTEC proizvode dostupne su na adresi www.nisotec.eu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.