Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Info

Veliki šampionski pehar i zlatna odličja za brend NISOTEC

Nagrada je dodeljena za za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete
Datum: 16/05/2017

Veliki šampionski pehar i zlatna odličja za brend NISOTEC

Brend NISOTEC kompanije NIS dobitnik je velikog šampionskog pehara 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja, kao i sedam velikih zlatnih medalja i tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda NISOTEC palete. Ovim prestižnim priznanjima još jednom je potvrđen najviši kvalitet proizvoda kompanije NIS.

"Potvrda kvaliteta ulja i maziva NISOTEC brenda ogleda se u činjenici da su naši proizvodi osvojili do sada više od 30 medalja za kvalitet, a poseduju i odobrenja od vodećih svetskih proizvođača vozila što predstavlja dodatnu garanciju pouzdanosti kvaliteta i prepoznatljivosti brenda NISOTEC na domaćem i regionalnom tržištu. Zahvaljujući konstantnom unapređenju tehnoloških procesa i primeni inovativnih rešenja u svim biznis procesima, jačamo našu lidersku poziciju na tržištu Srbije i doprinosimo boljem pozicioniranju brenda NISOTEC u zemljama balkanskog regiona", rekao je Dmitrij Vukolov, direktor Direkcije za ulja i maziva Naftne industrije Srbije.

NISOTEC proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja. Upotrebom NISOTEC maziva omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. NISOTEC proizvodi se osim na domaćem tržištu prodaju i u devet zemalja regiona: Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Albaniji.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.