Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Pop kultura

(VIDEO) Zašto je Madonin govor o Areti Frenklin razbesneo svet

Sudeći po reakcijama publike i kritičara, kraljica popa je razočarala - ona je u desetominutnom govoru iskoristila priliku da se priseti početaka svoje karijere, iako su svi očekivali da će pričati o preminuloj soul zvezdi, koja je preminula prošle nedelje u 76. godini
Datum: 21/08/2018

(VIDEO) Zašto je Madonin govor o Areti Frenklin razbesneo svet

Foto: Tanjug-AP

Muzičke nagrade MTV-ja ostale su u znaku Madone koja je dobila privilegiju da održi govor u čast preminule Arete Frenklin.

Sudeći po reakcijama publike i kritičara, kraljica popa je razočarala - ona je u desetominutnom govoru iskoristila priliku da se priseti početaka svoje karijere, iako su svi očekivali da će pričati o preminuloj soul zvezdi, koja je preminula prošle nedelje u 76. godini.

Njen pristup izazvao je podeljene reakcije javnosti.

Pričajući isključivo o svojoj karijeri i anegdotama iz svog života, Madona je pomenula preminulu koleginicu tek jednom, i to pričom o audiciji na kojoj je pevala upravo Aretinu pesmu.

"Areta Luiz Frenklin je promenila kurs mog života. Napustila sam Detroit sa 18 godina i 35 dolara u svom džepu. Moj san je tada bio da postanem profesionalna plesačica. Tada sam odlučila da nastupim na jednoj audiciji sa Aretinom pesmom - i prošla", rekla je kraljica popa, a preneo Rolingstoun.

Areta Frenklin umrla je od raka pankreasa, upravo na daan Madoninog 60. rođendana.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.