Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Zabava

YouTube omogućio besplatno gledanje blokbastera

Iako izbor filmova, tokom čijeg prikazivanja se emituju i reklame, nije veliki, među njima se mogu naći nešto vremešniji holivudski blokbasteri, kao što su "Roki" i "Terminator", ali poznate komedije poput "Pravne plavuše"
Datum: 19/11/2018

YouTube omogućio besplatno gledanje blokbastera

Foto: Profimedia

YouTube je nedavno počeo da objavljuje poznate holivudske filmove, koje korisnici mogu da gledaju potpuno besplatno.

Iako izbor filmova, tokom čijeg prikazivanja se emituju i reklame, nije veliki, među njima se mogu naći nešto vremešniji holivudski blokbasteri, kao što su "Roki" i "Terminator", ali poznate komedije poput "Pravne plavuše", piše The Verge.

Korisnici najvećeg globalnog sajta za distibuciju video sadržaja, do sada imali mogućnost da kupe ili iznajme filmove u digitalnom formatu putem usluge Google Play Movies & TV, a tako kupljeni filmovi se pojavljuju i na YouTubeu ukoliko korisnik obema uslugama pristupa sa istog naloga.

Sada je taj video servis počeo da dodaje filmove koji se mogu gledati besplatno. Besplatni filmovi sadrže reklame posredstvom kojih se usluga finansira.

Korisnici, međutim, neće na ovaj način moći da očekuju da će gledati najnovije holivudske filmove, već, kao što smo pomenuli, starije poznate hitove.

Nova usluga je postala dostupna krajem oktobru, ali za sada samo za korisnike u SAD. Očekuje da će uskoro biti proširena i na ostale države sveta.

YouTube Premium pretplatnici su u prednosti, budući da će filmove moći da gledaju bez pauze za reklame.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.