Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Svet

Zašto "Boemska rapsodija" nije prikazala više o Fredijevom životu

"Znam da će ipak biti pomešanih pogleda na film", rekao je Rami Malek koji tumači slavnog pevača
Datum: 03/12/2018

Zašto "Boemska rapsodija" nije prikazala više o Fredijevom životu

Foto Profimedia

Rami Malek stao je na stranu odluke kreatora filma "Boemska rapsodija" da se fokus stavi na karijeru Fredija Merkjurija i uspon Kvina umesto da se film bavi Fredijevim vezama i poslednjim danima njegovog života.

On je na pitanje "Holivud riportera"  o konsultovanju članova Kvina tokom rada na filmu rekao da su oni imali želju da prenesu celu priču o Frediju, ali da su samo imali dva sata. 

"Znam da su ti ljudi želeli da ovekoveče Fredijev život u tih dva sata i definitivno su uloženi svi napori da ovo ne bude prost, hedonistički film", izjavio je Malek, prenosi B92.

On je istakao da su svi oni želeli da više prikažu Fredijevu vezu sa Džimom Hatonom. "Ta veza je apsolutno predivna i da sam se ja pitao, čoveče, dodao bih još jedan sat i popunio praznine", istakao je glumac i dodao da nikada neće moći da se napravi dovoljno savršena priča o čoveku o kojem može da se napiše bezbroj dokumentaraca i serijala. 

"Znam da će ipak biti pomešanih pogleda na film", rekao je Malek. 
Ono što je važno, kako objašnjava glumac, jeste da su pojedine stvari izbegli da bi se fokusirali na čuveni koncert na Live Aid-u, koji je, prema mišljenju mnogih, takođe odlično interpretiran u filmu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.