Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

SAŠA, DA LI VI LOBIRATE ZA NEZAVISNO KOSOVO?

Foto: Tanjug/Igor Pavićević

Da li vi Saša, priznajete samoproglašeno Kosovo? Da li se zalažete za njihove interese? Obmanjujete ljude i dajete grandiozna, maglovita obećanja, perfidno se pozivajući na Ustav i Zakone, a iste flagrantno kršite!. Kako se usudjujete da pomislite, a kamoli javno kažete: "Srbiji treba da bude u interesu da oteto Kosovo udje u Interpol"? Pitate se, šta Srbija ima protiv toga da NEPRIZNATO I SAMOPROGLAŠENO KOSOVO udje u medjunarodnu policijsku organizaciju?

Znate li koliko je policijskih službenika branilo svoju nejač i grudu? Želite da hapsite svoje policajce? Penzionere? Želite da ih teroristi iz OVK uz dva lažna svedoka mogu proglasiti lažnim zločincima i staviti na poternice sveta? Želite da probudite bol časnih policajaca i njihovih porodica, raseljenih i prognanih? Želite da žive u strahu od novih progona? Želite jauk i tugu njihove dece?

Saša, da li vi lobirate za nezavisno Kosovo?

Još jednom ste potvrdili da ste bili lažljivi zaštitnik gradjana, a sada obični hladnokrvni politikant, bez trunke emocije!

A onda samouvereno uz podrugljivi smešak kažete da znate šta biste uradili da ste vlast? Ali, na sreću niste! Pusti snovi...Izgubili ste! Prihvatite poraz kao realnost, ne podstičite netoleranciju, diskriminaciju i netrpeljivost. Ne vređajtete, ne optužujte...ne otvarajte stare rane, već zaceljujte svoje!

Okosnica vašeg politikantstva je govor mržnje i otvoreno umišljena slika o sebi kao nadmoćnom, spasitelju institucija, a vaš sud je u isto vreme i presuda!

Vi ste obmana Saša!

Uostalom rekli ste da ste se kandidovali iz inata? Dakle, vi ste inadžija? Eto, izgovorili ste bar jednu jedinu istinu! Doduše, zabrinjavajuću! Kome se vi to dokazujete? Sebi? Manifestujete svoju volju i suprotstavljate se zbog samog suprotstavljanja, a ne zbog cilja, makar to bilo i na štetu srpskog naroda.

I onaj vaš spot...Svi otvaraju usta i progovaraju jednim glasom, vašim glasom...To me podseća na neka prošla vremena. Davna vremena. Znate vi koja!

Doduše, i Sizif je uložio mnogo truda, znate...

Tvrdite da je Srbija igralište, zemlja stranputice, posrtanja i propadanja? Državu u kojoj živite nazivate tako pogrdnim imenima? Optužujete građane svoje zemlje da su „najjeftinija roba koja se iznajmljuje“? Da vas pitam Saša, za koliko biste predali srpske policajce, u ruke teroristima OVK?

Zastrašujuće misli su vas opkolile!

Negativna retorika, iracionalni bunt, srdžba, emocija straha sadržana je u svakoj vašoj rečenici. Vaš apel je bio „bez straha“, a  iz vaše duše izbija mržnja, iz vaše mržnje progovara strah. Iz vaše ličnosti oseća se strah. Ko vas je to povredio, ugrozio? Rekla bih da vi mrzite samog sebe, a onda još surovije mrzite i oko sebe. Da li ste se ikada potrudili da odgonetnete zašto? Da li vam mržnja čini zadovoljstvo?

Opasno.

Kažete da su „dželati Vučićevi savetnici“... Brutalno Saša! Strašne vam se grozote motaju po glavi. Niste nam rekli da li su davili kanapom, odrubljivali glave ili vešali na sred grada?

Kažete, „vrata su zaključana samo na grobljima, na dućanima propalih trgovaca, na kućama u kojima je bolest i u tamnicama“...Morbidno, bizarno Saša. I opet vam se strahote motaju po glavi. Spominjete žrtve, opsednuti ste mračnim temama smrti i uništenja.

Šta znači rečenica „Nećemo mi da se plašimo države nego da se država plaši nas!“? Da li vi to pretite? Znate li da osveta ima korene u agresiji?

Da li znate šta je osnova agresivnog poriva?

Kada se bolje prisetim, agresivno ste pocepali sopstvenu zdravstvenu knjižicu jer „presvetli“ Saša nije želeo da čeka red sa običnim narodom. Valjda je vama, kao „ustavnoj kategoriji“, to bilo ispod časti. Pamtim ja  bisere vašeg rada... kao npr. odbrana Mališe Jevtovića, monstruma, koji je brutalno silovao i ubio malu Kaju u Zvezdarskoj šumi.

Eto, to su bili vaši dometi zaštitnika.

Vama na dušu!

Rekla bih da je to sve vaša podsvest, muči se, bori, izbija svom snagom napolje, ne može da izdrži. Tenzija vas pritiska, izgovarate laži a omaške izleću kao odraz onoga što ste vi zapravo. „Ako bih vam rekao, morao bih da vas...“ Šta ste zapravo hteli da kažete? Izvukli ste se u poslednjem času, jer bolje je biti seksista, nego...

Mrzitelj i amater.

Zašto funkcionere svoje države nazivate „zloslutnicima“?

Zloslutnik predviđa najcrnje, ogorčen je, ozlojeđen, oseća se prevarenim i uskraćenim. Ne razume stvarnost, budućnost i nadu, a ako je za njega život beznadežan, mora po svaku cenu biti beznadežan i za druge. Zato valjda tako lako prevalite preko usta uz cinični smešak „u interesu nam je da Kosovo bude u Interpolu“.

Strah,strah,strah...

Uzgred, loš ste glumac... Čak ni politikanstvo nije ostrašćeno i dramatično klimatanje glavom, nije gluma, refren, recital, gestikulacija, nije ni  mržnja, osveta, drama i patetika!

Reči koje izgovarate: bolest, tamnica, groblje, zločin, vilajet, žrtve, amnestija, spomenik, dželat, pa to nije samo najgore već i najbizarnije politikantstvo!

Vaši nastupi su zastrašujuće tragedije!

Kažete, „Prestaćemo i da praštamo“? Pobednici praštaju, a gubitnici se svete. Praštanje je, Saša, odlika jakih ljudi.

Vas oči odaju.

 

 

 

Ukupno komentara: 20Sva polja su obavezna.Maks
02.08.2017 - 17:19
Super
A vi ste supruga Branislava Ivkovic? Dobar frajer, karijera , ispunjen I sadrzajan zivot. Ali ipak ej bane ivkovic. Zlo I naopako
sonja
02.08.2017 - 17:20
Nemoj, Biljana
Kakav patetičan tekst, iako više liči na pučkoškolski uradak (rekli bi Hrvati) ocvale i (da nije ovih srceparajućih tekstova )od svih zaboravljene (ne baš od svih zaboravljene, vrlo dobro je pamti porodica ministra bez portfelja Ivkovića) Biljane. I nije joj, po svemu sudeći, neugodno obratiti se bilo kome pa ni Saši Janoviću. Narod bi rekao :Pokrij se ušima i ćuti, ali kako je žena u pitanju, dovoljno je reći : pokrij se kosom . Možda joj je (Biljani) nekad davno bilo neugodno. Više nije. Svikla, navikla, kako hoćete. Obraz se, baš kao i nevinost, samo jednom izgubi, sve ostalo su reprize, varijacije na zadatu temu. Davna vremena. Znate vi koja, piše Biljana,verovatno se s nostalgijom sećajući koja su nju davna vremena, a posebno koja persona dovela do mesta koje joj nikad ni po čemu nije pripadalo, osim po velikoj sposobnosti prilagođavanja i… biće dovoljno, ne bih da zadirem u privatnost. Od, beše li ono SPS ili JUL, sad je avgust, ne mogu se setiti, do trbuhozborca SNS. Kakav napredak!!!!
Mila Štula
02.08.2017 - 17:20
Agitprop
Jadni pamflet i patetično pseudopatriotsko urlikanje. Dođe mi da ne verujem - ali, realno, evo nama neumrlog duha staljinističko - slobističke informacione mašinerije. Nikad ne bih rekla da se iza zaista lepe i gospodstvene pojave gđe Popović kriju ovakve odvratne, jeftine i lažne floskule. By the way, nisam fan napadnutog S.J. A fanovi A.V. bi ovoj portparolki trebalo da zabrane ovakve ispade - ako misle da nastave nesmetano započeti \"posao\". Još jedan autogol, čist k\'o suza.
Ana
03.08.2017 - 10:12
Rec istine
Nspokon da neko kaze pravu istinu o doticnom gospodinu. O autoru teksta ne zelim da komentarisem - to i nije bitno. Napokon se nasao neko da ukaze na veoma loseg coveka. Kao zastitnik gradjana nista nije uradi, ali je zato radio za sebe. Sramno je reci kolika mu je bila plata nizasta. Sada hoce u politiku - toliko negativac , nevaspitan , mracan , egoista...Svaka cast za tekst ! Ne mogu da verujem da ljudi ne vide kakav je - cime li ih je zaslepio. Inace ne pripadam ni jednoj stranci - smenila bi i ovu vladajucu.
Ivan
03.08.2017 - 10:12
19Super
Predsednik drzave lobira za nezavisno Kosovo
Vlad
03.08.2017 - 10:13
Ničim a?
A čime se Vi Biljana drogirate pa napišete ovaj tekst koji je apsolutno đubre. Znamo Vas još iz JUL-a, znamo da volite vlast, a sad znamo i da vam pisanje ne ide. Čist penal.
Kosta Bg
03.08.2017 - 10:13
potpisujem od
reci do reci,gdjo Biljana! Nesto mi zao ovog nesrecnika, puko Sale, al bash!
Mita
03.08.2017 - 10:13
Smece
Kakvo tesko smece od teksta...
Dj
03.08.2017 - 12:29
Ne znam zasto ovo citam
Sasa Jankovic je definitivno prevarant i to je jasno. Ono sto nisam znao je to da je ova Biljana naprednjacka verzija Vjerice Radeta.
radojle
03.08.2017 - 12:29
Od čega?
Od čega si curo tako strašno oboljela? Od čega?
Bogdan Dragojević
03.08.2017 - 22:00
Vraćaju se "dobra stara vremena"
Mislio sam da smo bar zakoračili u demokratiju,a ono opet Gebelsovci u najgorem izdanju.Taj film gospodjo Ivković smo već odgledali samo moramo nastojati na upoznamo i naslednike. Čiji lik i delo branite gospodjo,napadajući pre svega,gradjanina Srbije,a potom političkog protivnika ???
SvetOkoMene
03.08.2017 - 22:00
Kosovo nije Srbija
Da je pameti u srpskoj vlasti, sama Srbija bi prva priznala nezavisnost Kosova! https://svetokomene.wordpress.com/2013/05/07/nova-srbija/
SaLe
03.08.2017 - 22:00
Ništa novo
Ja mislio cda je ovaj tekst prepis poslovnog sastava Željka Mitrovića. Ima tu neka tajna veza...
dvojka
04.08.2017 - 16:59
pacijent
S.J.je puko ko lajsna, obična dvorska luda... 
Duci
04.08.2017 - 16:59
F dijagnoza i jos poneka
Ala je ovo morbidno,puno besa,ljut je a na apsolutnoj vlasti kojoj navodno nista ne smeta. Ona interptetira Jankoviceve reci svojim mracnim mozgom. Tu nista normalno ne moze da ispadne. Samo projekcija doticne gde naivne recenice pretvara u mracno baljezganje. 90\% recenica je gurnuto Jankovicu u usta tj kako je doticna dozivela. Te pretite,drzava,narod,nejač ...Kakva bre sad nejač??!! Ovo sto je nalupetala je bolesno
Sasa
04.08.2017 - 17:00
Bljuc
Sto pitanja ? A kad će prilika za demanti? A u Brisel se zna ko ide i ko je potpisivao ! S,toga zna se i bez lobiranja ko ga poklanja , a dotična verovatno ide na more ( zasluženo) posle ovih bljuvotina , jer je ispunila kvotu !
Stanko
04.08.2017 - 17:00
ko-ko-da
Od čega su evoluirali SNS-ovci, to se mora istražiti. Ne svidja mi se ideja da vodimo poreklo od iste životinje
Miki
04.08.2017 - 23:01
Zašto ???
Zašto štampate ovakve budalaštine. Zar mislite da je narod toliko glup da možete da nam servirate i ovakve gluposti ? Dajte, molim Vas prekinite da nas smatrate idiotima. Hvala Vam unapred
dekili
06.08.2017 - 17:22
svasta
Zapenili zuti botovi. Umesto argumenata samo vredjanje autorke teksta jer drugo i ne znaju. I posle se pitaju kako to Vucic stalno pobedjuje. Pa ko ce normalan da glasa za ove klovnove koji znaju samo da lazu i vredjaju a u politiku se razumeju koliko i mali djokica. Nisam jos cuo da je neko postao predsednik preko tvitera.
cvele
07.08.2017 - 17:10
biljana
VIRUS BESNILA SE OPASNO SIRI,VETERINARSKA STRUKA DA VIDI DA LI JE KASNO ZA SPRICANJE.