Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Reprezentacija odbojkaša-kadeta završava pripreme u Ulcinju


Kadetska reprezentacija Crne Gore u odbojci privodi kraju dvonedjeljne pripreme u hotelu Olympic na Velikoj plaži u Ulcinju. Očekuje ih balkansko prvjenstvo koje će se sljedeće nedjelje odigrati u Bugarskoj gdje igraju u grupi sa Srbijom, Grčkom i Rumunijom. Petnaest kadeta i dva juniora vrijedno je radilo u hotelu Olimpik na usavršavanju tehnike i poboljšanju kondicije.

“ Dva puta dnevno smo imali treninge. Koristili smo bazen, teretanu, atletsku stazu na stadionu i uopšte kompletnu ponudu u hotelu kao i sporsku salu u gimanziji. Ovde je prava domaćinska atmosfera. Kompletno osoblje je jako ljubazno. Posebno se zahvaljujem i Vladu Ivanoviću jer nam je omogućio korišćenje moderne sportske sale.” – rekao je Zoran Vukčević, trener kadeta reprezentacije.

Trener puno očekuje od njih. “Ovo je baš dobra generacija i siguran sam da će bar četvorica ili petorica doći do seniorske reprezentacije. Radimo na tome da imaju što više susreta i nadmetanja kako bi njihova igra bila što bolja” . kaže Vukčević.

Vukčević žali što odbojka nije razvijeniji sport u Ulcinju. Kaže da za pravilan fizički razvoj pored plivanja nema boljeg sporta od odbojke, a u Ulcinju bi odbojka mogla da se trenira pet mjeseci godišnje na plažama. “Potrebno je otvoriti školu odbojke i Ulcinj bi bio savršena baza za pripremu novih kadrova.” – zaključuje Vukčević.

Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.