Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Politika

Ana Brnabić: Razmišljam da se učlanim u SNS - Čitajte u Nedeljniku

U novom broju Nedeljnika objavljen je veliki intervju s premijerkom, u kojem je ona govorila o predsedniku Vučiću, pitanju Kosova, opoziciji, "Velikom bratu", problemima sa komšijama, ali i o Nikoli Koju, Biljani Srbljanović, Sergeju Trifunoviću, Goranu Ješiću...
Razgovarao Nenad Čaluković
Datum: 10/10/2018

Ana Brnabić: Razmišljam da se učlanim u SNS - Čitajte u Nedeljniku

Fotografija: Igor Pavićević

Miloševićeva vladavina nije donela Srbiji ništa dobro. Iz tog perioda se sećam samo strašnih sankcija, hiperinflacije, praznih prodavnica, jadnih ljudi koji na trotoarima prodaju šta stignu, plastičnih boca benzina na ulici, ratova i razaranja. To vam valjda dovoljno govori na kojoj strani sam bila Petog oktobra, kaže premijerka Ana Brnabić u velikom intervjuu Nedeljniku.

"Nisam član SNS-a da bih pričala o povlačenju Vučića sa čela stranke. Mogu kao njegov saradnik da kažem da ne bih volela da se povuče, jer je Vučić taj kohezioni faktor koji pobeđuje različita mišljenja i viđenja u toj stranci, a Srbiji je potrebno jedinstvo. Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim u SNS", ispričala je predsednica Vlade Srbije.

Ona je u intervjuu govorila i o predsedniku Vučiću, pitanju Kosova, opoziciji, rijalitijima, problemima sa komšijama, ali i o Nikoli Koju, Biljani Srbljanović, Sergeju Trifunoviću, Goranu Ješiću...

Ceo intervju objavljen je u novom broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 11. oktobra. Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici.


 


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.uhuz
11.10.2018 - 01:51
valjda...
počela sam da se pripremam da planiram...
PDVNK bre
11.10.2018 - 10:44
Sto da ne koreni su u pitanju tj geni
A deda ti je bio kod Pavelica u stranci pa kod Tite a sto ti nebi mogla kod Vucica, ajde bre