Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Svet

"Bili su presrećni što su na njegovom imanju, tako da ih to nije ubilo": Barbra Strajsend o seksualnoj aferi sa Majklom Džeksonom

"Nije ih ubilo? Barbra Strajsend, jesi li zaista to rekla?", reagovao je odmah Den Rid, reditelj dokumentarnog filma "Napuštajući Nedođiju" na Tviteru
Datum: 24/03/2019

"Bili su presrećni što su na njegovom imanju, tako da ih to nije ubilo": Barbra Strajsend o seksualnoj aferi sa Majklom Džeksonom

Foto: Profimedia

Američka pevačica Barbra Strajsend oštro je kritikovana zbog komentara o dvojici muškaraca koji su u dokumentarcu "Napuštajući Nedođiju" optužili Majkla Džeksona za seksualno zlostavljanje.

Strajsend je rekla da veruje Vudu Robsonu i Džejmsu Sejfčaku, ali je istakla da su oni zapravo bili presrećni i uzbuđeni što imaju priliku da budu na imanju Majkla Džeksona.

"Možemo reći da su bili zlostavljani, ali ta deca su tada bila presrećna što su tamo. Robson i Sejfčak danas su oženjeni i imaju decu, tako da ih to nije ubilo", rekla je Strajsend za "Sandej tajms".

Ona je dodala kako joj je žao zbog njih, ali i zbog Džeksona."Njegove seksualne potrebe bile su njegove seksualne potrebe. Krivicu treba tražiti kod roditelja žrtava, jer su dopustili svojoj deci da spavaju kod njega", rekla je.

"Nije ih ubilo? Barbra Strajsend, jesi li zaista to rekla?", reagovao je odmah Den Rid, reditelj dokumentarnog filma "Napuštajući Nedođiju" na Tviteru.

Izjave Barbre Strajsend pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, a ubrzo je otkazana saradnja s "Gaia Projectom" o položaju žena u društvu.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.neidealni citatelj
24.03.2019 - 14:29
pogled
\"Krivicu treba tražiti kod roditelja žrtava, jer su dopustili svojoj deci da spavaju kod njega\". Pa zar nije u pravu? 100\%