Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

"Bujošević bi u Japanu odavno izvršio harakiri": Čedomir Antić o upadu u RTS

Istoričar, inače predsednik Naprednog kluba, navodi da je Javni servis postao "dementni dobošar neprekidne funkcionerske kampanje SNS-a"
Datum: 17/03/2019

"Bujošević bi u Japanu odavno izvršio harakiri": Čedomir Antić o upadu u RTS

"Neophodno je hitno osloboditi Radio-televiziju Srbije režimskih stega", izjavio je istoričar Čedomir Antić, predsednik Naprednog kluba, član političkog saveta Narodne stranke povodom sinoćnjeg upada demonstranata u prostorije RTS-a.

Kako prenosi list Danas, on je podsetio da je to medijska kuća koju finansiraju svi građani Srbije.

"RTS je od javnog servisa postao dementni dobošar neprekidne funkcionerske kampanje SNS-a koji uvek zaostaje i kasni. Da je kojim slučajem Dragan Bujošević na istom položaju u Japanu, odavno bi izvršio harakiri", rekao je Antić.

Antić je istakao da Napredni klub traži ostavke predsednika republike, predsednice Vlade i uspostavu Vlade nacionalnog spasa sa mandatom da sprovede poštene izbore pod međunarodnom kontrolom.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.prof. Aleksandar Jovanović
18.03.2019 - 14:48
--//--
Bujošević je gospodin. Decenijama. Moglo se slično reći i na drugi način. Čedo treba biti pristojan da se ne izgubi malo poštovanja. Biti predsedbnik nekog takvog kluba nije isto što i predsednik republike. To se ni ne navodi. Možda neki od juče ili prekjuče.
Pop
18.03.2019 - 14:49
Čedomir Antić
А што избори под контролом међународних посматрача, нисмо ми ни дементни ни ти смо марионете запада, па они нас не миришу као што ни ти не миришеш твоје г*вно.