Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Danas: Zoran Babić je i dalje direktor Koridora Srbije, a zašto, ne zna se

I na sajtu Agencije za privredne registre i na portalu preduzeća navedeno je da funkciju v. d. prvog čoveka on još uvek obavlja, a kada će se sa tog mesta povući, ne zna se, navodi list
Datum: 13/03/2019

Danas: Zoran Babić je i dalje direktor Koridora Srbije, a zašto, ne zna se

Foto: Nedeljnik

Iako je pre više od mesec i po dana vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić podneo ostavku, to još uvek nije zvanično evidentirano.

I na sajtu Agencije za privredne registre i na portalu preduzeća navedeno je da funkciju v. d. prvog čoveka on još uvek obavlja, a kada će se sa tog mesta povući, ne zna se. Prema nezvaničnim saznanjima Danasa, pitanje njegove ostavke „prošlo je Skupštinu preduzeća“, koju inače čini pet državnih predstavnika koje je imenovala Vlada.

Međutim, iz kabineta premijerke, kao ni iz preduzeća Koridori Srbije, list nije dobio odgovor zašto još uvek nije imenovan novi vršilac dužnosti i kada će biti.

Babić je 1. februara, nekoliko dana posle saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna žena, a izazvao ju je automobil u kome se on vozio, najavio da podnosi ostavku na funkciju direktora. To je istovremeno potvrdio i ministar policije Nebojša Stefanović, rekavši da je to moralni čin Babića, jer on nije vozio i nema direktnu odgovornost. Ali, osim te odgovornosti, u javnosti se uveliko „vrtelo“ to što „škoda superb“ nije ni bila vlasništvo Koridora Srbije, već bugarske firme Trejs grup, angažovane na deonici Niš – Dimitrovgrad, podseća list.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.pravi delija veran je ko pas
13.03.2019 - 15:02
nista novo
pa i jutka je dao ostavku i nista... kakva vlast, takve izjave.....
Lule
14.03.2019 - 14:40
Vucica ruse truli clanovi SNS-a
Vucica se da sruse njegovi poltroni ili podguzne muve. Pored takvih prijatelja neprijatelji mu ne trebaju.