Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kultura

Dragan Bjelogrlić: Od svih nesreća koje su zadesile ovo društvo, ne mogu da izuzmem i to što sam primoran da znam ko je izvesni Marijan Rističević

Nesreća je komentarisati Rističevićeve izjave o kulturi
Datum: 14/03/2019

Dragan Bjelogrlić: Od svih nesreća koje su zadesile ovo društvo, ne mogu da izuzmem i to što sam primoran da znam ko je izvesni Marijan Rističević

Fotografija: Igor Pavićević

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić izjavio je da je nesreća komentarisati izjave poslanika Srpske napredne stranke Marijana Rističevića o kulturi.

"Od svih nesreća koje su zadesile ovo društvo, ne mogu da izuzmem i to što sam primoran da znam ko je izvesni Marijan Rističević. Kad bih komentarisao njegove izjave, i to, ni manje ni više, nego o kulturi, to bi tek bila prava nesreća. Nemojte molim vas...", rekao je Bjelogrlić.

On je tako za list Danas prokomentarisao Rističevićevu izjavu da poznati umetnici dobijaju novac od države za filmove, a ruše vlast.


Ukupno komentara: 2Sva polja su obavezna.mačak plavi
15.03.2019 - 08:00
sava o zlu...
Зло је мучно садашње поднети, Зло нас бивше пече у памети, Будуће већ једе нас, Дневне туге рађају сне худне, А сни ноћни растуже нас будне. Јесмо л\' без зла који час? Сава Мркаљ, 1825.
rada
18.03.2019 - 14:49
Pa kako?
Pa gospodine Bjelogrlicu, ovaj Rističević je bio poslanik i u vrijeme DOS-a. Otkud sad tek da ga upoznate. To Vam nije uredu što se pravite blesavi.