Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

Ivan Ivanović: "Ovo nije borba između mene i Vučića. Sada se sve sme, ali to ne znači da ću emisiju da pretvorim u političku"

"U ovom trenutku je Jutjub jedino mesto na kome mogu da radim", rekao je Ivanović u velikoj ispovesti u aktuelnom broju Nedeljnika pred emisiju koja startuje ovog petka uveče
Datum: 08/02/2019

Ivan Ivanović: "Ovo nije borba između mene i Vučića. Sada se sve sme, ali to ne znači da ću emisiju da pretvorim u političku"

Foto: Igor Pavićević

"Kreće emisija 8. februara (večeras) na Jutjub kanalu, a istovremeno, nisam dobio ponudu za bilo kakav posao. Verovatno nisam dovoljno dobar pa se čeka da se pojavi neko kome sam potreban ja takav nikakav. Dosta je bilo zezanja i ponižavanja. Platiće se cena koja treba da se plati i neko mora da podvuče crtu i kaže: "Druže, ovo je previše. Tako da ne dozvoljavam takva razmišljanja, ali jasno mi je da nijedna nacionalna frekvencija ne može da dozvoli luksuz da radim kod njih", rekao je Ivan Ivanović u velikoj ispovesti u aktuelnom broju Nedeljniku.

On je, odgovarajući na pitanje hoće li emisija "Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem" biti "hardkor", oštrija nego što je dosad bila - ne samo zato što Jutjub to dozvoljava - Ivanović je rekao da ne misli da treba da bude takva.

"Ljudi treba da shvate da ovo nije nikakva borba između mene i Vučića. Radiću emisiju koju sam radio i do sada ali sada mi niko neće praviti probleme. Sada se sve sme, ali to ne znači da ću emisiju da pretvorim u političku. To će biti humoristički program ali neće biti intervjua jer mi je glupo da radim intervju u svojoj sobi. Zove se "Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem" jer love nema".

Na pitanje da li ima tremu pred prvu emisiju, Ivan Ivanović rekao je da je ima i da je uzbuđen.

"Veliki je korak i za mene i ekipu. Imam silno uzbuđenje. Navikao sam na veliku binu i mnogo publike, a ovde ćemo imati četiri žene u publici i to je to. Iskreno, jedva čekam da vidim kakav ću biti u tim okolnostima. Ali nemam veliki strah. U ovom trenutku je Jutjub jedino mesto na kome mogu da radim. Moraš biti spreman na sve. Radiću na Jutjubu i to ne vidim kao problem", ispričao je, između ostalog, Ivan Ivanović.

 

 

AKTUELNI BROJ NEDELJNIKA SA VELIKIM INTERVJUOM IVANA IVANOVIĆA JE NA KIOSCIMA

Digitalno izdanje dostupno je i na NOVINARNICA.NET

 

 


Ukupno komentara: 5Sva polja su obavezna.Nesa
10.02.2019 - 10:05
Politicka
Odavno ona to jeste, treba to i priznati
Mirjana
10.02.2019 - 11:05
... pohvale
Naklon do poda za potez Ivana Ivanovica. Da li ga gledali ili prebrojavali koga voli ili ne, mora se priznati veliko poštovanje prema svojoj časnoj odluci. Na koju je malo KO spreman. Bez obzira na sve. Kao što rekoh na poćetku, NAKLON DO PODA. Jedino sada što je sada postao \"muška Olja Bećkovic\" :) Sve najbolje
Zoran Pekić
11.02.2019 - 12:34
Dragi Ivane
Ne znam zašto ti je ovo trebalo. Upropastio si svoju karijeru i onakvu emisiju. A zašto? Verovatno ne znaš ni sam. Voleo sam da te gledam, ali sada si pao tako nisko. Glumiš neko ludilo kao i ova šačica obmanutih što šeta Beogradom.
Milos Bosnic
13.02.2019 - 11:31
Odavno
Zaista mislis da si ti bio faktor koji je morao da se skloni sa programa. Ma ajde molim te malo si se precenio. Jednostavno si skup a emisija je predugo bila sablonska i verovatno slabo isplativa da plati tvoje putesestvije od Australije do Londona itd.. svaka cast na svemu al humora onog istinskog nema odavno. I mislim da ce pokusaj na yt biti slabo ispracen. Morao si vise od ovoga...da i mani se politike tebe narod gotivi kakav Vucic.
dragan
13.02.2019 - 11:31
film
Ne puštaj filmove...