Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

"Ja sam žrtva nasilja od devete godine": Kajli Džener o zlostavljanju zbog rijalitija

Mlada milijarderka, jedna od sestara iz klana Kardašijan, objavila je snimak na Snepčetu u kojem govori o tome kako je to odrastati kao najmlađi član porodice koja je izložena sudu javnosti
Datum: 14/09/2018

"Ja sam žrtva nasilja od devete godine": Kajli Džener o zlostavljanju zbog rijalitija

Foto: Profimedia

Jedna od najmlađih milijarderki na svetu Kajli Džener progovorila je o svom detinjstvu i javno poručila da ju je ceo svet zlostavljao kao tinejdžerku.

Dženerova, jedna od sestara iz klana Kardašijan, objavila je snimak na Snepčetu u kojem govori o tome kako je to odrastati kao najmlađi član porodice koja je izložena sudu javnosti. Ona kaže da su je paparaci proganjali, i da je slikana čak i kad plače, kaže da želi da podrži one koji su zlostavljani, dodavši da "nisu sami", prenosi Dejli mejl.

"Polovina vas misli da sam čudna. Druga polovina misli da sam zabavna. Ali ja sam žrtva nasilja od kada sam imala devet godina. Nekad imam utisak da me ceo svet zlostavlja. Celom svetu to je delovalo kao ponekad", rekla je Dženerova u video-snimku.

"Mislim da sam na sjajan način sve podnela. Ali, nasilnici su svuda. Zato želim da kažem svima koje neko zlostavlja, jedino mišljenje koje se računa je tvoje i nemojte nikada da se menjate", dodala je ona. Njenu poruku na Tviteru je šerovala njena sestra, manekenka Kendal Džener.


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Ana
15.09.2018 - 09:42
Ne sve, već porodica
Nije ovu snajku zlostavljao svet, već njena porodica, naročito bolesna majka koja je svu decu gurnula u rijaliti kako bi došla do ogromnih para. Samo svoju porodicu može da krivi za zlostavljanje.