Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

Kad je umrla Milena Dravić, meni su tri dana gorele sveće u stanu: Gabi Novak o onima koji nam nedostaju - Čitajte u Nedeljniku

Arsen je osetio da dolaze smutna vremena, neke njegove tekstove mi sada živimo
Branko Rosić
Datum: 05/12/2018

Kad je umrla Milena Dravić, meni su tri dana gorele sveće u stanu: Gabi Novak o onima koji nam nedostaju - Čitajte u Nedeljniku

TANJUG/ TANJA VALIC

Gabi Novak je u intervjuu za novi Nedeljnik pričala o počecima svoje karijere pa i o jednom zajedničkom nastupu sa ikonom džeza Lujom Armstrongom. U razgovoru se podsetila i svog životnog i umetničkog partnera Arsena Dedića.

"Gledajte, Arsen je bio jedinstven. On ne samo da je bio veliki muzičar, pesnik, intelektualac, već je na neki način znao da predvidi stvari koje će se desiti. Osetio je da dolaze smutna vremena. Neke tekstove, koje je pisao pre trideset godina, mi sada proživljavamo u stvarnom životu. Bio je jedinstven i ne znam da li će se roditi opet takva svestrana ličnost."

Ona je i istakla da nam nedostaju velikani koji su nas napustili ove godine poput Olivera Dragojevića za koga tvrdi da je bio najbolji pevač na čitavom ovom prostoru. Istu tugu joj je izazvala i smrt glumice Milene Dravić.

"Kad je umrla Milena Dravić, meni su tri dana gorele sveće u stanu. Tako je bilo i za Olivera. Toliko sam za njima žalila. To su strašni gubici. Ali verujem da dolaze mladi i hrabri ljudi koji će ih naslediti."

Ceo intervju objavljen je u novom broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 6. decembra. Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici.

Svi čitaoci Nedeljnika na poklon dobijaju poslednju knjigu iz edicije “Karađorđevići” - “Petar drugi, kralj u izgnanstvu”.


 


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.ja
06.12.2018 - 07:17
pogled
Pokusavam vec pola sata nesto napisati ali ne nalazim prikladne rijeci. Osim GABI i ARSEN.