Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

Kad se Tito i Vučić sretnu na Dan mladosti: Kolumna Draže Petrovića u novom Nedeljniku

Kako je drug Stari sreo onakav narod i ovakvu omladinu
Datum: 25/05/2018

Kad se Tito i Vučić sretnu na Dan mladosti: Kolumna Draže Petrovića u novom Nedeljniku

Foto-montaža

Ljudi će jednog dana govoriti: ovo je izgradio Tito, a ovo je izgradio Vučić - iskoristio je jednom prilikom predsednik Vučić priliku da objasni po čemu će ga generacije razlikovati od predsednika Tita, naročito u društvenim igricama tipa "Uoči razliku".

Igrice traženja razlike između dve slike od učesnika zahtevaju da pronađe određeni broj razlika na dve na prvi pogled identične slike.

- Pokažite moć zapažanja detalja - piše u uputstvima za te igrice, ali predsednik Vučić više voli igru "Uočite sličnosti".

Naime, ima taj običaj predsednik Vučić da s vremena na vreme izvrši uporednu analizu druga Tita i sebe, jerbo predsednik Vučić najviše voli da se poredi s ljudima koji sva ta poređenja iz određenih razloga ne mogu da demantuju, zato što su trenutno na jednom boljem, na jednom lepšem mestu... čak i od Srbije, trenutno.

I tako je jednog dana, na svoj 126. rođendan, drug Tito rešio da vidi da li je Srbija jedno lepše, jedno bolje mesto od onog na kome je bio poslednjih 38 leta.

Kada je u petak 25. maja 2018. rešio da rođendan provede na jednodnevnom izletu na jednom boljem, jednom lepšem mestu, u Srbiji, niko ga nije prepoznao. Svi su mu govorili: "Vidi ovog Metuzalema, izgleda ko da ima 126 godina."

 

CEO TEKST KOLUMNE DRAŽE PETROVIĆA U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 24. MAJA, ILI U DIGITALNOM IZUDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA.NET


 


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.