Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

"Kada je počeo, dobio je emitovanje rediteljskog prvenca. Novi napor i eto mu serije": Šta je Janković odgovorio Nikoli Koju

Šta je sve rekao Saša Janković pročitajte u novom broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 6. septembra
Datum: 06/09/2018

"Kada je počeo, dobio je emitovanje rediteljskog prvenca. Novi napor i eto mu serije": Šta je Janković odgovorio Nikoli Koju

Foto Nedeljnik

Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana i novoosnovanog Građanskog bloka 381 u intervjuu za Nedeljnik govorio je o svom političkom programu, bivšim i sadašnjim opozicionarima, Savezu za Srbiju i potencijalnoj saradnji sa njima, o odnosu sa Ruskom Federacijom i Evropskom unijom, o Kosovu i Metohiji... Kao i o onima koji su ga podržavali, a danas ga napadaju.

"U Pokret se slobodno ulazi, iz Pokreta se slobodno izlazi. Ali ima nešto interesantno u vezi sa onima koji su otišli: otišli su a nikako da odu", kazao je, između ostalog, Saša Janković za novi broj Nedeljnika.

"Jedan glumac, elokventan dozlaboga i moralna gromada, sačekuje me na svakom ćošku i čim vidi priliku, sručuje na mene svoju gomilu talenta.

Kada je počeo, dobio je emitovanje svog rediteljskog prvenca na režimskoj nacionalnoj TV frekvenciji. Pauza, novi napor – eto mu i serije", rekao je između ostalog Janković.

Šta je sve rekao Saša Janković pročitajte u novom broju Nedeljnika, koji je na svim kioscima od četvrtka, 6. septembra. Digitalno izdanje dostpuno je na Novinarnici


Ukupno komentara: 1Sva polja su obavezna.Putko Vladimirovič
06.09.2018 - 13:12
Potrošio pare
Eto i njemu se desi da se dekintira. Saša potrošio sve pare pa sada tezgari glumeći opozicionara. Razočarenje decenije. Čeda je bar mazno lovu, ovaj ni to nije u stanju.