Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Društvo

Kesić: Današnji Studio B je imitacija Miloševićeve "TV Bastilje"

"Umesto komentara na ovakvo izveštavanje zamolio bih pre svega građane da iskuliraju sa komentarima mržnje i pretnjama i sram bilo pojedine zbog onoga što pišu", istakao je Kesić
Datum: 11/12/2018

Kesić: Današnji Studio B je imitacija Miloševićeve "TV Bastilje"

Foto: Nedeljnik

Današnji Studio B je imitacija Miloševićeve "TV Bastilje", brutalno laganje, etiketiranje nepodobnih, pretvaranje reporterskog izveštaja u lični komentar, novinari kao politički komesari, televizija kao glasilo partije i ostalih, izjavio je za Danas novinar Zoran Kesić, koji je nekada radio u toj TV kući.

Danas gledajući "moj" Studio B, osećam samo tugu i prezir, rekao je Kesić.

On je dodao da ne bi komentarisao pominjanje Ivana Ivanovića, Draže Petrovića i njega "u preopoznatiljivom triku zamene teza i mešanja baba i žaba - 'a što ne osudite njih'" i dodao da mu je muka da dokazuje očigledno i demantuje "laž koja se vidi iz aviona".

"Umesto komentara na ovakvo izveštavanje zamolio bih pre svega građane da iskuliraju sa komentarima mržnje i pretnjama i sram bilo pojedine zbog onoga što pišu", istakao je Kesić.

"Jasno mi je zašto ste ljuti, ali nije ta konkretna devojčica neko na koga treba da fokusirate bes", poručio je Kesić, povodom komentara na izveštavanje novinarke Studija B Barbare Životić sa protesta u Beogradu.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.