Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Magazin

Kluni neće biti Džejms Bond: "Sad izgledam kao njegov deda..."

Slavni glumac demantovao glasine da je on novi agent 007
Datum: 15/03/2019

Kluni neće biti Džejms Bond: "Sad izgledam kao njegov deda..."

Foto: Profimedia

I dalje se ne zna ko će biti novi Džejms Bond, ali ono što je sigurno, to neće biti slavni holivudski glumac Džordž Kluni.

"Izgledam kao Džejms Bondov deda", našalio se poznati glumac gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Britanijo", prenose strani mediji

Na taj način je slavni glumac demantovao glasine da je on novi agent 007. 
 

"Reći ću ovo, ponoviću još jednom - novi Bond treba da bude Idris Elba. On je elegantan i zgodan, i trebalo bi da bude novi Bond. Šokiran sam da mu to još nisu ponudili. Elba je pravi izbor za novog agenta 007", dodao je Kluni. 

Međutim, po svemu sudeći, Idris Elba neće biti novi Bond, jer je nedavno sam glumac rekao da nije zainteresovan za ovu ulogu. 

On je nedavno izjavio da ne želi da ga ubuduće "identifikuju prema ulozi" čuvenog špijuna.

"Bond je jedna od najvećih franšiza na svetu, i iz tog razloga, ko god završi igrajući Bonda, ta uloga nastavlja da živi s njim. Ti postaješ taj lik, i ostaješ poznat po toj ulozi mnogo, mnogo godina kasnije", rekao je Elba.

"Sada stvaram likove koji i dalje mogu da žive zajedno sa Idrisom. Nisu one koje me preuzimaju i koje me definišu", rekao je glumac kojeg možemo da gledamo u seriji "Luter".


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.