Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Kolumna

Kolumna Draže Petrovića: Muamer Zukorlić, verni ortak Alaha, Aleksandra i Ali-babe

Građevinski inspektor pitao je ostale građevinske inspektore: "A što nam ne asistira policija?" "Dobar sam s Alahom, ali sam dobar i sa Aleksandrom, znate", rekao je M. Z., verni ortak svih osoba sa prefiksom Al, uključujući i Ali-babu
Piše Dragoljub Draža Petrović
Datum: 02/12/2016

Kolumna Draže Petrovića: Muamer Zukorlić, verni ortak Alaha, Aleksandra i Ali-babe

Jedno tumačenje Kur'ana kaže: "Morate biti istinoljubivi, jer to vodi dobroti, a dobrota u Dženet. Čovek govori istinu i bori se za istinu sve dok ga Alah ne upiše među istinoljubive. Čuvajte se laganja, jer laganje vodi u nemoral, a nemoral vodi u Džehenem. Čovek govori laži i bori se za laži sve dok ga Alah ne upiše među lažljivce."

"J... ga, bolje da idem u džehenem!", pomislio je u sebi Muamer Zukorlić kada je prošle nedelje u emisiji "150 minuta" na Prvoj TV ubeđivao voditeljku da veze nema sa bespravnim objektom u Novom Pazaru, i samouvereno joj postavio pitanje: "Recite mi, kakve ja formalno-pravne veze imam sa ovim objektom?"

"Svi upiru prstom u vas!", uzvratila je voditeljka.

"Nemojte mi reći da vi kao iskusan novinar verujete novinama", odgovorio je Zukorlić.

Onda je sutradan otišao u Jutarnji program N1.

"J... ga, bolje da idem u dženet!", pomislio je u sebi kada ga je voditeljka pitala: kako on nema veze sa bespravnim objektom, a pre tri godine je lično izjavio da ima veze sa bespravnim objektom i pokazala mu tu izjavu.

"Naravno da imam veze!", rekao je Zukorlić, isto onako samouvereno kao kada je dan ranije rekao: "Recite mi, kakve ja formalno-pravne veze imam sa ovim objektom?"

Ostalo je još samo da kaže voditeljki: "Nemojte mi reći da vi kao iskusan novinar verujete Muameru Zukorliću. To jest meni."

Kako kaže jedan od 6.236 kur'anskih stihova koji se smatraju za božju reč: "O vernici, bojte se Alaha i budite sa onima koji su iskreni! (9:119)"

 

CEO TEKST U NEDELJNIKU OD 1. DECEMBRA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU KOJE JE DOSTUPNO NA NOVINARNICA.NET


Ukupno komentara: 3Sva polja su obavezna.Savo
02.12.2016 - 16:11
Pametnom dosta
Da li iko od časnih i poštenih vernika veruje Zukorliću. Mislim da ih ima i velik ih je broj. On (Zukorlić) to odlično zna jer je siguran da manipulacijom sa vernicima može postići sve. Jadnik jedino nezna da ga je đavo uzeo pod svoje i da mu nema spasa.
Halid
03.12.2016 - 01:37
Lazni autoriteti
Svaka cast Drazo! Kratko i jasno, onom ko ima gram mozga sasvim dovoljno. Ovo ti kaze musliman. Ali ocekuj hajku Zukorlica sada, preko njegovih poslusnika koji ce \"u ime islama\" pozivati muslimane da te pljuju i napadaju, da ne kazem lincuju.
J.J.Zmaj
04.12.2016 - 11:07
Draza-Al Bu Dala
Mozes pisati sta hoces pod izgovorom slobode govora sve dok ne vredjas. Ovo sto radis ne lici na ljudskost. Muameru mozes reci sta hoces, al ne smes vredjati tudji identitet , religiju i ne smes da vredjas Boga bez ozbzira koliko para za to dobijao (bez obzira da li Boga nazivas Allahom, Isusom, Jahovom Krisnom mada se najvise vredjaju prva dva imena). Nije lepo vredjati tudju religiju (mozda ti smeta istina Al Drzao?). Mislim da bar u poslednje dve godine niko nije ismejavao hriscanstvo u regijonu (od strane muslimana) ili bar niko od strane novinara drugih religija. Mozda si i ateista, al ti ni to ne daje prevo da vredjas. To je razlika izmedju njih i vas. Zukorlic je ovde nevazna stvar. Sto se tice objekta, samo pomislite da na Kosovu pokusavaju srusiti neki objekat SPC-a, bez ikakve sumnje cela Sbija bi ustala i bila jedinstvena protiv toga zar ne? Do duse ima mala razlika, tamo Bosnjak gradi, Bosnjak rusi a ne Srbin. Tako da bi oni medjusobom trebali resiti tamo pa nek se tuku sami tuku do mile volje.