Da li želite da preuzmete Nedeljnik android aplikaciju?

DA | NE

Nedeljnik

Miloš Biković: Putin mi je rekao da je učestvovao u akciji na aerodromu Slatina 1999. - Čitajte u Nedeljniku

Uoči premijere filma "Balkanska međa" koji prikazuje događaje s kraja bombardovanja, popularni glumac prvi put je pričao o svim političkim i društvenim temama
Branko Rosić
Datum: 14/03/2019

Miloš Biković: Putin mi je rekao da je učestvovao u akciji na aerodromu Slatina 1999. - Čitajte u Nedeljniku

Profimedia

Miloš Biković se poslednjih godina i retko pomera iz središta pažnje. Već od prve sekunde premijernog prikazivanja filma "Montevideo", on je stigao do ekstremne popularnosti i statusa junaka sna mnogih devojaka. Kasnije se ta popularnost ali i status održavao, pa čak i uvećavao. Istovremeno, Biković je bio i na neki način tajanstven jer su intervjui stizali uglavnom iz glosi magazina, ili iz vesti o odlikovanju koje mu je dodelio ruski predsednik Vladimir Putin. Razgovor za Nedeljnik je možda prvi pravi intervju popularnog glumca u kojem se osvrnuo na obe teme iz "šablonskog" uvoda ovog teksta – kontroverzni film i sukob sa Sergejom Trifunovićem, ali i mnoge druge.

On je u velikom intervjuu za Nedeljnik govorio, između ostalog, i o susretu s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

"Rekao sam Putinu da nas u toku 2019. čeka veliki film u srpsko-ruskoj koprodukciji, na šta mi je odgovorio da je on, takođe, u tome učestvovao. 'Znam', odgovorio sam. Čudno me je pogledao. Posle sam tek shvatio da je imao na umu samu akciju na aerodromu Slatina, a ja sam mislio da se njegove reči odnose na to da je podržao film", ispričao je Biković.

Novi Nedeljnik je na svim kioscima od četvrtka, 14. marta, a svi čitaoci na poklon dobijaju primerak Njujork tajmsa na srpskom jeziku.

Digitalno izdanje dostupno je na Novinarnici.


Ukupno komentara: 0Sva polja su obavezna.